Skip to main content

Ασπρόπυργος: Βρέθηκε βρέφος στη μέση του δρόμου- Κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ άλλα 4 παιδιά

Γονείς εγκατέλειψαν τα παιδιά τους στον δρόμο, το βρέφος ενός έτους χτυπημένο ενώ τα άλλα τέσσερα παιδιά βρέθηκαν κλειδωμένα στο αυτοκίνητό τους

Γονείς εγκατέλειψαν τα παιδιά τους στον δρόμο, το βρέφος ενός έτους χτυπημένο ενώ τα άλλα τέσσερα παιδιά βρέθηκαν κλειδωμένα στο αυτοκίνητό τους.

Πριν από 2 μέρες στον Ασπρόπυργο, ένα άτομο κατήγγειλε στην αστυνομία ότι υπάρχει ένα βρέφος 1 έτους εγκαταλελειμμένο και χτυπημένο στο δρόμο. Πηγαίνοντας, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να βρουν τους γονείς του παιδιού, καθώς δεν είχαν περαιτέρω πληροφορίες, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του MEGA.

Πλησίασαν κάποιο σπίτι της περιοχής, ωστόσο, άκουσαν κλάματα τα οποία προέρχονταν από ένα αμάξι. Έκπληκτοι διαπίστωσαν πως σε μία θέση ήταν εγκαταλελειμμένο άλλο ένα νήπιο. Έπειτα, άκουσαν και άλλα κλάματα και σε αυτό το άνευ προηγουμένου περιστατικό, είδαν άλλα 3 παιδιά στο πορτ μπαγκαζ κλειδωμένα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μία 13χρονη, η οποία είπε πως οι γονείς ηλικίας 25χρόνων η μητέρα και 27 ετών ο πατέρας της τα είχαν παραδώσει τα παιδιά να τα προσέχει και εκείνη τα κλείδωσε μέσα.

Τα παιδιά πήγαν στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού για παραμέληση και εγκατάλειψη ανηλίκων.