Skip to main content

Αστυνομικοί Κεντρικής Μακεδονίας: Διοργανώνει δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο για τα μέλη του

Η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας ξεκινά δωρεάν ιατρικό πρόγραμμα εξετάσεων για τις γυναίκες-μέλη - Οι δηλώσεις συμμετοχής

Την έναρξη δωρεάν ιατρικού προγράμματος εξετάσεων για τις γυναίκες-μέλη ανακοίνωσε η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της χθεσινής παγκόσμιας ημέρας της Μητέρας.

Συγκεκριμένα,

- πλήρη προληπτικό έλεγχο μαστού,

- ψηφιακή μαστογραφία

- υπερηχογράφημα μαστού

- τεστ ΠΑΠ και άλλες γυναικολογικές εξετάσεις.

«Η ελληνίδα αστυνομικός διαθέτει τη σήμερον πολλαπλούς ρόλους, μεταξύ των οποίων, της εργαζόμενης, της συζύγου και με πιο σημαντικό αυτόν της μητέρας», αναφέρει η Ένωση.

Η ημέρα της μητέρας γιορτάζεται τιμητικά κάθε δεύτερη Κυριακή του μηνός Μαΐου, αποτελώντας υπενθύμιση του πολυδιάστατου ρόλου και τονίζοντας την κοινωνική σημασία της μητρότητας. Μια σημασία άρρηκτα συνδεδεμένη με τη διαμόρφωση-διάπλαση νέων προσωπικοτήτων και προσφοράς στην κοινωνία.

Το ανωτέρο πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Βιοϊατρική κλινική κι άλλα πιστοποιημένα διαγνωστικά κέντρα στη Θεσσαλονίκη, μέχρι το τέλος του έτους.

Για δηλώσεις συμμετοχής, με καταληκτική ημερομηνία την 31-05-2022, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Γραφείο της Ένωσης (Μοναστηρίου αρ.326-Α.ΜΕ.Θ.-5ος όροφος, τηλ. 2310-388086 ή στα μέλη του Προεδρείου:

1. Πρόεδρος - Α/Α' ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης - 6972075395

2. Α' Αντιπρόεδρος - Α/Α' ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος - 6937209389

3. Β' Αντιπρόεδρος - Α/Β' ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Χαράλαμπος - 6948126203