Skip to main content

Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης: Μαζί σπάμε την αλυσίδα του κορωνοϊού (vid)

Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, δίπλα στους πολίτες στον αγώνα κατά του αόρατου εχθρού.

Με το σύνθημα «βρισκόμαστε όλοι μαζί στην ίδια πλευρά για να σπάσει η αλυσίδα της εξάπλωσης του κορωνοϊού», η Ελληνική Αστυνομία ρίχνεται καθημερινά στη μάχη για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού.

Πέρα από τους συστηματικούς ελέγχους για την παράβαση των μέτρων που αφορούν τις άσκοπες μετακινήσεις, οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζει η πολιτεία, βρίσκονται κάθε ώρα και στιγμή σε όλα τα σημεία της πόλης, ενημερώνοντας τους πολίτες για όλα όσα οφείλουν να κάνουν για να προστατεύσουν την υγεία τους αλλά και την υγεία του κοινωνικού συνόλου.

Παράλληλα, σημειώνουν πως η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης και αναγνωρίζει πως σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, το μέγιστο καλό είναι να μείνουμε όλοι σπίτι για να μπορέσουμε γρήγορα να βγούμε όσον το δυνατό αλώβητοι, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους οικείους μας.

Οι βεβαιώσεις των παραβάσεων, όπως τονίζουν, δεν είναι τιμωρητικού χαρακτήρα αλλά στόχο έχουν να ενημερώσουν και να προστατεύσουν τους πολίτες για το γενικό καλό, επισημαίνοντας ότι οι έλεγχοι διενεργούνται για να βεβαιωθεί ότι οι μετακινήσεις που γίνονται είναι για την κάλυψη των βασικών αναγκών.

Το μήνυμα του υπαρχιφύλακα, Αντώνη Κορδάτου που υπηρετεί στην ομάδα Ζ: