Skip to main content

Αστυνομικός - συνοδός ασθενή χτύπησε δυο νοσηλεύτριες και αναστάτωσε το νοσοκομείο Λαμίας

Σε κατάσταση εκτός εαυτού ο 44χρονος αστυνομικός βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και απειλούσε να βάλει φωτιά και να κάψει όλη την πόλη

Ένα απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Πέμπτης (11/8) στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ένας 44χρονος αστυνομικός, ο οποίος ήταν γιος ασθενή που νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική, για άγνωστο λόγο χτύπησε δύο νοσηλεύτριες και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και έβριζε θεούς και δαίμονες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 44χρονος σε κατάσταση αμόκ έβριζε τους πολιτικούς - κυβερνητικούς και μη - και στη συνέχεια απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο Νοσοκομείο και θα κάψει όλη τη Λαμία!

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε με αρκετά πληρώματα στο χώρο και με πολύ δυσκολία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι συνάδελφοί του αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 44χρονος αστυνομικός είναι από τη Λαμία και υπηρετεί σε ΑΤ της Αθήνας.

Την ίδια ώρα οι νοσηλεύτριες μεταφέρθηκαν στα επείγοντα για εκτίμηση της κατάστασής τους, ενώ τις επόμενες ώρες θα κατατεθεί από το Ίδρυμα μήνυση σε βάρος του για το  σοβαρότατο επεισόδιο.

Ο αστυνομικός - συνοδός έχει συλληφθεί με τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συγγενικά του πρόσωπα ζήτησαν να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Πηγή: Lamiareport