Skip to main content

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ακινητοποίησε διαρρήκτες οχήματος στη Θεσσαλονίκη

Όταν ο αστυνομικός δήλωσε την ιδιότητά του, οι δύο άντρες τράπηκαν σε φυγή - Κατάφερε όμως να τους ακινητοποιήσει και τους συνέλαβε

Δύο διαρρήκτες ενός οχήματος ακινητοποίησε χθες βράδυ ένας αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο αστυνομικός στην περιοχή της Βασ. Όλγας αντιλήφθηκε ότι δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 33 ετών, προσέγγισαν σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ενεργώντας από κοινού, ο πρώτος διήλθε μπροστά από τον οδηγό τη στιγμή που αποβιβαζόταν και ο δεύτερος κρατούσε ανοιχτή την πίσω πόρτα του οχήματος προκειμένου να μην καταστεί δυνατή η ασφάλισή του, έχοντας ως σκοπό την αφαίρεση αντικειμένων.

Όταν ο αστυνομικός δήλωσε την ιδιότητά του, οι δύο άντρες τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως τους ακινητοποίησε και τους συνέλαβε σε κοντινή απόσταση.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου προέκυψε ότι οι συλληφθέντες το Δεκέμβριο του 2020 διέρρηξαν δύο (2) αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα.