Skip to main content

Αθήνα: Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο στα Εξάρχεια (vid)

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ αντιλήφθηκαν ότι ο δημοσιογράφος κατέγραφε με το κινητό του τα επεισόδια και προσπάθησαν να του το πάρουν.

Επίθεση δέχτηκε δημοσιογράφος στην Αθήνα από άνδρες των ΜΑΤ, όταν οι τελευταίοι είχαν ξεκινήσει επιχείρηση στα στενά γύρω από τα Εξάρχεια.

Όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τις επιθέσεις έξω από καταστήματα, πήραν το τηλέφωνό του κι ένας άνδρας των ΜΑΤ τον χτύπησε με το γκλομπ και την ασπίδα του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Μάριο Αραβαντινό, τρεις άνδρες των ΜΑΤ του επιτέθηκαν ένας τον χτύπησε στο αριστερό του χέρι, ένας έπεσε πάνω του με την ασπίδα και ένας τρίτος χτύπησε το χέρι του για να πέσει κάτω το κινητό του.

Ερωτηθείς αν ήξεραν οι άνδρες των ΜΑΤ ότι ήταν δημοσιογράφος ανέφερε πώς «δεν το ξέρω, παρά το γεγονός ότι την ώρα της επίθεσης τους το είπα αλλά δεν φάνηκαν να ενδιαφέρθηκαν για το γεγονός ότι τους δίνω την ιδιότητά μου. Δεν με ρώτησαν κάτι απλώς μου επιτέθηκαν».

Εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος έκανε live μετάδοση μέσω Facebook και στις εικόνες φαίνεται να πέφτει το κινητό του στο έδαφος την ώρα