Skip to main content

Αθήνα: Εξαφανίστηκε 30χρονη από το Χαϊδάρι - Συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Κονιώση Μαριάννα έχει ύψος 1,70, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα και γκρι παντελόνι

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές για τον εντοπισμό της 30χρονης, Κονιώση Μαριάννα, η οποία εξαφανίστηκε στις 11 Αυγούστου στην περιοχή του Χαϊδαρίου, στην Αθήνα. Η Κονιώση Μαριάννα έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι κοντομάνικη μπλούζα, γκρι παντελόνι και σαγιονάρες ανοιχτού μπλε.

Σημειώνεται πως η φωτογραφία που κοινοποιείται είναι η μοναδική που διατέθηκε και δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στη σημερινή της εικόνα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.