Skip to main content

Τραγωδία στον Κολωνό: Νεκρό 5χρονο αγόρι από φωτιά σε διαμέρισμα

Από το φλεγόμενο διαμέρισμα ανασύρθηκε και ο 12χρονος αδερφός του που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο και το τρίτο παιδί της οικογένειας.

 

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε διαμέρισμα στον Κολωνό. Πιο συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αλκυόνης λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής και επί τόπου έσπευσαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης στο διαμέρισμα ένα πεντάχρονο αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Τραγική ειρωνεία ήταν ότι προτού ξεσπάσει η φωτιά, ο πατέρας του πεντάχρονου μαζί με τον επτάχρονο αδερφό του βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού. Πέραν του πεντάχρονου και του επτάχρονου αδερφού του από το φλεγόμενο διαμέρισμα απομακρύνθηκε και το μεγαλύτερο αδερφάκι της οικογένειας ηλικίας 12 ετών.

Ο πεντάχρονος που δεν είχε τις αισθήσεις του όσο και τα άλλα δύο παιδιά παρελήφθησαν από ασθενόφορα του ΕΚΑΒ. Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ ο επτάχρονος αδερφός του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και το τρίτο παιδί ηλικίας 12 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από το αναμένο μάτι της κουζίνας του σπιτιού.

Πηγή: Protothema

Φωτογραφία αρχείου