Skip to main content

Αθήνα: Πειραιώς Real Estate και Picar στο «Υιοθέτησε την Πόλη σου»

Πειραιώς Real Estate και Picar συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων «Υιοθέτησε την Πόλη σου» και φωταγωγούν την πρωτεύουσα

Η Πειραιώς Real Estate και η Picar είναι μεταξύ των 19 εταιρειών που ανέλαβαν να στολίσουν και να φωταγωγήσουν για την περίοδο των εορτών την πόλη, ανταποκρινόμενες στην πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, «Υιοθέτησε την Πόλη σου».

Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, αφορά στη χριστουγεννιάτικη εορταστική φωταγώγηση της πόλης των Αθηνών από ιδιωτικές εταιρείες που εθελοντικά θα αναλάβουν συγκεκριμένους δρόμους της πόλης.

Η Πειραιώς Real Estate και η Picar ανέλαβαν να στολίσουν και να φωταγωγήσουν, για την περίοδο των φετινών Χριστουγέννων, τον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, στο τμήμα μεταξύ Σταδίου και Πανεπιστημίου.

Όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Γεώργιος Κορμάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Picar, στην οποία ανήκει το City Link:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων «υιοθέτησε την πόλη σου», με τη φωταγώγηση του δρόμου της Βουκουρεστίου για την περίοδο των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, σε εναρμόνιση με την κουλτούρα του City Link για δημιουργία με κάθε ευκαιρία, κλίματος χαράς και αισιοδοξίας για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί για όλους εμάς σταθερή αξία καθώς και σημείο αναφοράς όλων των δράσεων μας».