Σάββατο 28 Μαΐου 2022
x

ΑΘΗΝΑ: ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Το πρόβλημα προέκυψε όταν ένας αγωγός υψηλής πίεσης της ΕΥΔΑΠ έσπασε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί τρύπα στον αγωγό φυσικού αέριου.

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική λίγο πριν από τις 2:00 το μεσημέρι της Πέμπτης όταν σε περιοχή του Παγκρατίου σημειώθηκε διαρροή φυσικού αερίου στο οδόστρωμα της συμβολής των οδών Πύρρου και Αινείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Εταιρεία Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής που επικαλείται η Καθημερινή, το πρόβλημα προέκυψε όταν ένας αγωγός υψηλής πίεσης της ΕΥΔΑΠ έσπασε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί τρύπα στον αγωγό φυσικού αέριου.

Όπως σημειώνουν στελέχη της εταιρείας, πρόκειται για ένα από τα συνήθη περιστατικά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, προσθέτοντας πως σε δύο ώρες αναμένεται η αποκατάσταση της βλάβης.

Νωρίτερα στελέχη της Πυροσβεστικής που είχαν σπεύσει στο σημείο έδωσαν εντολή για εκκένωση όσων κτηρίων βρίσκονταν σε ακτίνα 50 μέτρων από το σημείο της διαρροής.

Στην περιοχή βρέθηκαν πέντε οχήματα και 15 πυροσβέστες, οι οποίοι φρόντισαν ώστε να στηθεί σωστά η περίμετρος ασφαλείας.

Παράλληλα στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ διεκόπη η κυκλοφορία οχημάτων στην οδό Φιλολάου από το ύψος της οδού Φρύνης και στην οδό Ιλιάδος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ