Skip to main content

Αθήνα: Τρελή πορεία βαγονιού στον ηλεκτρικό-Εργάτες πήδηξαν στις γραμμές για να σωθούν

Μηχάνημα καθαρισμού στο οποίο επέβαιναν εργάτες αντιμετώπισε πρόβλημα, με συνέπεια να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν. Τρεις σοβαρά τραυματίες.

Ατύχημα με εργάτες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον ΗΣΑΠ, όταν το μηχάνημα καθαρισμού στο οποίο επέβαιναν αντιμετώπισε πρόβλημα, με συνέπεια να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το όχημα, πηδώντας στις γραμμές για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Το περιστατικό συνέβη στο σταθμό «Αγιος Νικόλαος», στο κομμάτι Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου, ενώ έχουν τραυματιστεί τρεις εργάτες.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν να έχουν διακοπεί τα δρομολόγια, τα οποία πραγματοποιούνται κανονικά μόνο στο κομμάτι Πειραιά-Ομόνοιας.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε να βοηθήσει τους τραυματίες, με τον ένα να έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν στήθηκε κάποια επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το μηχάνημα καθαρισμού των γραμμών αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα κι έτσι οι επτά εργάτες αναγκάστηκαν να πηδήξουν στις γραμμές του ΗΣΑΠ, αφού το όχημα βρισκόταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό.