Skip to main content

Αθλήτρια του ΠΑΟΚ έκανε ράμματα, καταγγελίες για τη διαιτησία (φωτο)

Ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης εξαπέλυσε πυρά κατά της συμπεριφοράς που είχαν οι ρέφερι του χθεσινού αγώνα εναντίον του Παναθλητικού Συκεών.

Σε καταγγελίες αναφορικά με τον τραυματισμό της αθλήτριάς του, Αθηνάς Λέξα που χθες κατέληξε στο νοσοκομείο με ράμματα κατά τη διάρκεια αγώνα νεανίδων μπάσκετ εναντίον του Παναθλητικού Συκεών προχώρησε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο «ασπρόμαυρος» Ερασιτέχνης εξαπέλυσε πυρά κατά της διαιτησίας σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητριών ζητώντας μάλιστα την εξαίρεση των συγκεκριμένων ρέφερι από όλους τους αγώνες των τμημάτων υποδομής του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετώπισε τον Παναθλητικό Συκεών στο κλειστό γήπεδο του Επταπυργίου το βράδυ της Τρίτης 15 Οκτωβρίου 2019, σε ένα παιχνίδι για γερά «νεύρα», αφού η εξέλιξη του αγώνα κρίθηκε από κάθε άλλο παράγοντα, εκτός των αγωνιζομένων αθλητριών.

Ο Δικέφαλος διατήρησε το προβάδισμα από την έναρξη του αγώνα μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο αποχώρησε η αθλήτρια Αθηνά Λέξα, λόγω τραυματισμού. Από εκεί και έπειτα, οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν αυτές που έκριναν το τελικό σκορ του αγώνα.

Η αθλήτρια του Δικεφάλου μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο, όπου και έκανε 6 ράμματα στο φρύδι. Η διαιτησία της αναμέτρησης κατέληξε να είναι επικίνδυνη για την ακεραιότητα των αγωνιζομένων αθλητριών, αμαυρώνοντας το ίδιο το άθλημα...

Ο ΠΑΟΚ, σε επιστολή του, ζήτησε την εξαίρεση των διαιτητών της αναμέτρησης από όλους τους αγώνες των τμημάτων υποδομής του, καταδικάζοντας τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του αγώνα των νεανίδων.

Δεκάλεπτα: 11-10, 20-23, 32-37, 49-44

Παναθλητικός (Λαζάρου): Αθανάτου 3 (1), Μπαξεβάνου 9 (2), Σαράντη 4, Θεοδοσίου 7 , Παπαμιλτιάδου, Κωνσταντινίδου 6, Μπαχαρίδου Π. 7 (1), Σαραντάκη 2, Αντωνίου 11, Μπατή

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός-Αγγελίδης): Κουμαντσιώτου 4, Λέξα 12, Μπουτσούκη 11, Άλλεν Α., Τζέλου 4, Χατζηδάκη 3(1), Μιχαηλίδου Ε. 1, Μιχαηλίδου Κ. 9, Παντώτη».

Πηγή εικόνας: Νίκος Παπαδόπουλος Facebook