Skip to main content

Attica Bank: Νέο οργανόγραμμα με στόχο τον περιορισμό κόστους

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, το οργανόγραμμα στοχεύει να περιορίσει το κόστος λειτουργίας, χωρίς να θιγεί ο κύριος κορμός των δραστηριοτήτων.

Το νέο οργανόγραμμα της Attica Bank, με στόχο την επάνοδό της σε ομαλούς και εντατικούς ρυθμούς λειτουργίας, παρουσιάστηκε σήμερα στη συνεδρίαση του Διοιηκητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, το νέο οργανόγραμμα έχει ως στόχο να περιορίσει όσο το δυνατόν γίνεται το κόστος λειτουργίας, χωρίς να θιγεί ο κύριος κορμός των δραστηριοτήτων και της καθημερινής εσωτερικής ενασχόλησης του προσωπικού.

«Με την αποτελεσματική κατανομή των διοικητικών θέσεων, την διάρθρωση των δραστηριοτήτων προς όφελος της αποδοτικότητας του οργανισμού και την εθελούσια έξοδο που εγκρίθηκε από το Δ. Σ., η Attica Bank θα επιτύχει δραστικό εξορθολογισμό του υφιστάμενου κόστους, σύμφωνα και με τις υποδείξεις του πορίσματος του SSM και της ΤτΕ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το κείμενο, η νέα διοίκκηση δηλώνει αποφασισμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου η απαιτούμενη αναδιοργάνωση της Τράπεζας να έχει και άμεσα αποτελέσματα και να την θωρακίζει σε μακροχρόνια βάση.

«Σε πλήρη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των εποπτικών αρχών, η Attica Bank, προχωράει σε αναβάθμιση του μηχανογραφικού της κέντρου, ώστε με τη χρήση των πλέον προηγμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, να βοηθηθούν και ενισχυθούν σε καθοριστικό βαθμό, όλες οι λειτουργίες της Τράπεζας», καταλήγει η ανακοίνωση.