Skip to main content

Αττική: Συναγερμός για επεισοδιακή ένοπλη ληστεία σε σουπερμάρκετ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε σουπερμάρκετ στην Αττική - Στο σημείο αστυνομικός εκτός Υπηρεσίας που περίμενε τον ληστή να βγει από την επιχείρηση.

Συναγερμός προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε σουπερμάρκετ στην Μεταμόρφωση στην Αττική ύστερα από μία επεισοδιακή ένοπλη ληστεία.

Όπως αναφέρει το news247.gr, άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε με όπλο στην επιχείρηση και αφού ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσε από τα ταμεία 300 ευρώ και στη συνέχεια βγήκε έξω και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο όπου τον ανέμενε συνεργός του.

Στο σουπερμάρκετ εκείνη την στιγμή βρισκόταν ένας αστυνομικός εκτός Υπηρεσίας, ο οποίος αφού περίμενε τον ληστή να βγει έξω, τον ακολούθησε.

Τότε όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, ο ένοπλος ληστής πυροβόλησε στο έδαφος προς εκφοβισμό και ο αστυνομικός απάντησε επίσης με δύο βολές εκφοβιστικές βολές στον αέρα. Οι δράστες κατάφεραν τελικά να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Από εκείνη την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ από την ένοπλη συμπλοκή που προηγήθηκε, ευτυχώς δεν σημειώθηκε τυχόν τραυματισμός.