Skip to main content

Σοκαριστικό δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα –Ο έλικας χτύπησε και σκότωσε 22χρονο (φωτο)

Ο 22χρονος Βρετανός κατά την αποβίβασή του κατευθύνθηκε προς τον πίσω έλικα, ο οποίος τον τραυμάτισε θανάσιμα. Η παρέα επέστρεφε από τη Μύκονο.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 22χρονος Βρετανός τουρίστας, ο οποίος μαζί με την παρέα του είχαν μισθώσει ελικόπτερο για τις μετακινήσεις τους από την Αττική σε κοσμοπολίτικα νησιά και πίσω. Το σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη θέση Άγιος Γεώργιος στα Σπάτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ένας από τους 4 Βρετανούς που είχαν μισθώσει το ελικόπτερο κινήθηκε στο πίσω μέρος του, στην ουρά, αφού είχε προσγειωθεί και διαμελίστηκε από τον έλικα. Ο άτυχος νεαρός ήταν 22 ετών, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες και μαζί με την παρέα του είχαν μισθώσει το ελικόπτερο για να επιστρέψουν από τη Μύκονο.

Το τραγικό δυστύχημα φαίνεται ότι συνέβη την ώρα που ο άτυχος επιβάτης είχε αποβιβαστεί από το ελικόπτερο. Υπό συνθήκες που δεν έχουν πλήρως διασαφηνιστεί, ο 21χρονος άνδρας χτύπησε στο ουραίο στροφείο του ελικοπτέρου, το οποίο βρισκόταν εν λειτουργία και περιστρεφόταν ακόμη.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Αστυνομίας, ενώ αναμένονται και εμπειρογνώμονες της επιτροπής διερεύνησης ατυχημάτων για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.