Skip to main content

Αττική: Φυλάκισαν 28χρονη σε διαμέρισμα - Τη χτυπούσαν με αλυσίδες και την εξέδιδαν

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησε μία 28χρονη γυναίκα στην Αττική, η οποία έπεσε θύμα άγριας σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 28χρονη Ελληνίδα Ρομά η οποία έπεσε θύμα απαγωγής και σεξουαλικής εκμετάλλευσης από έναν 28χρονο Αλβανό.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του kathimerini.gr, όλα συνέβησαν όταν ο 28χρονος προσέγγισε τη νεαρή μέσω Facebook και της πρότεινε να εργαστεί ως σερβιτόρα σε μία καφετέρια.

Η κοπέλα δέχθηκε την πρόταση και κάπως έτσι ξεκίνησε ο Γολγοθάς της. Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος συναντήθηκε με την κοπέλα και, αφού πρώτα της είπε πως προτίθεται να την βοηθήσει να βγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν, στη συνέχεια, εκμεταλλεύομενος την ευάλωτη θέση της, την οδήγησε σε διαμέρισμα των Αθηνών όπου την κράτησε παράνομα.

Στη συνέχεια, με χρήση βίας, την ανάγκασε να εκδίδεται σε οίκο ανοχής, παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι από τα χτυπήματα που έφερε πάνω της το θύμα. Όπως σημείωσαν καλά ενημερωμένες πηγές «ο 28χρονος την χτυπούσε πάρα πολύ άγρια, ακόμα και με αλυσίδες. Η κοπέλα βρισκόταν σε άθλια κατάσταση».

Για την υπόθεση συνελήφθησαν και κατηγορούνται, έπειτα από επιχείρηση των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, ακόμη δύο άτομα, ένας 40χρονος και ένας 61χρονος. Όσον αφορά στον 61χρονο, πρόκειται για το άτομο που είχε παραχωρήσει το διαμέρισμα στο οποίο κρατούνταν παράνομα η κοπέλα, ενώ φέρεται να είχε διαθέσει και ένα αυτοκίνητό ιδιοκτησίας του για τις μετακινήσεις της. Απ’ την άλλη ο 40χρονος εμφανίζεται ως εργαζόμενος σε κατάστημα που εμφανιζόταν η κοπέλα, αρνούμενος όμως ότι γνώριζε το τι ακριβώς συμβαίνει.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας το 2020 σε λαϊκή αγορά

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος Αλβανός που συνελήφθη είναι παλιός γνώρισμος των Αρχών καθώς κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει και για άλλα αδικήματα. Παράλληλα, όπως προέκυψε από την έρευνα, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε λαϊκή αγορά του Πειραιά το 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος είχε πυροβολήσει κατά ενός ατόμου και είχε διαφύγει από το σημείο. Όπως εξήγησαν καλά ενημερωμένες πηγές, «πρόκειται για συμπλοκή που έχει να κάνει με προστασία και ανθρώπους της νύχτας. Μετά την απόπειρα ο 28χρονος κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία και μέχρι τώρα είχε καταφέρει να την γλιτώσει».

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-πυροβόλο όπλο
-αεροβόλο πιστόλι
-πλήθος φυσιγγίων
-το χρηματικό ποσό των -420- ευρώ
-πλαστό δελτίο ταυτότητας
-2 κινητά τηλέφωνα
-αυτοκίνητο
-ιδιόχειρες σημειώσεις