Skip to main content

Αττική: Η στιγμή της επίθεσης στο συνεργείο του Open και τα ουρλιαχτά (vid)

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε όπως φαίνεται σε σχετικό video στον ρεπόρτερ και τον εικονολήπτη του καναλιού. Έσπασαν μέχρι και το όχημα.

Αίσθηση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η μανιώδης επίθεση που δέχθηκε συνεργείο του Open χθες το βράδυ, ενώ κάλυπτε την εξέλιξη των πυρκαγιών στην Αττική.

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε όπως φαίνεται σε σχετικό video στον ρεπόρτερ και τον εικονολήπτη του καναλιού, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκαν και στο όχημα όπου βρισκόταν η δημοσιογράφος του καναλιού Ελευθερία Σπυράκη, που κλαίγοντας έδινε στον αέρα τις δραματικές στιγμές που ζούσε με τους συναδέλφους της.

«Ήταν πολλοί κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές που μας καλούσαν και εχθές και προχθές για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τις περιουσίες τους. Είναι κάτι πάρα πολύ ανθρώπινο το καταλαβαίνουμε όλοι. Ίσως και εμείς αν βρισκόμασταν στη θέση τους να κάναμε το ίδιο. Δεν θέλω να επεκταθώ πάρα πολύ στο τι συνέβη χθες το βράδυ γιατί είναι μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία. Εμένα προσωπικά επειδή δεν έχω και πολλά χρόνια στο χώρο, είναι τουλάχιστον επτά, σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά. Να πω ότι εγώ σε σχέση με τον Κώστα Αλατζά δεν έπαθα τίποτα. Εμένα απλά με πιέσανε, με σπρώξανε να μπω μέσα στο αυτοκίνητο, τον Κώστα όμως τον χτυπήσανε και τον οπερατέρ και τον κλέψανε. Τέλος πάντων είναι περιστατικά το οποίο δεν είναι καλό να συμβαίνουν γιατί εμείς το ξέρετε πάρα πολύ καλά, την ίδια δουλειά κάνουμε. Βγαίνουμε για να δουλέψουμε. Δεν βγαίνουμε ούτε για να παίξουμε με τον πόνο του άλλου και δεν νομίζω ότι κανένας θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου ειδικότερα σε τέτοιες συνθήκες», είπε η ρεπόρτερ Ελευθερία Σπυράκη.

Δείτε το video: