Skip to main content

Αττική: Ιστορικό βίας έχει ο καταζητούμενος για τον ξυλοδαρμό στην Αργυρούπολη

Ο 46χρονος που αναζητείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη έχει και ιστορικό βίας - Είχε μαχαιρώσει την ανήλικη σύντροφό του.

Στην εντατική του Ευαγγελισμού παραμένει νοσηλευόμενη, σε κρίσιμη κατάσταση, η σαραντάχρονη που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από το σύντροφό της στην Αργυρούπολη. Ο ύποπτος έχει τραπεί σε φυγή και καταζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Είναι 46 ετών, γνώστης πολεμικών τεχνών, με ιστορικό βίας: πριν από έξι χρόνια είχε μαχαιρώσει μια άλλη -ανήλικη τότε- πρώην σύντροφό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Διαβάστε: Αθήνα: Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της

Ο 46χρονος άνδρας φέρεται να χτύπησε βάναυσα τη 40χρονη σύντροφό του, με αποτέλεσμα η γυναίκα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι του 46χρονου, στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ertnews, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και ο άνδρας, γνώστης πολεμικών τεχνών, άρχισε να γρονθοκοπεί την άτυχη γυναίκα, τραυματίζοντάς τη βαριά στο κεφάλι, το πρόσωπο και τον θώρακα. Οι γείτονες του 46χρονου υποστηρίζουν ότι δεν άκουσαν τον καυγά ή την επίθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 46χρονος κακοποίησε γυναίκα. Το 2015 στο Άργος φέρεται να είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του, χωρίς και πάλι να συλληφθεί καθώς δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Και σε εκείνη την περίπτωση, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Ο φερόμενος ως δράστης του άγριου ξυλοδαρμού αναζητείται από τις αρχές και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.