Skip to main content

Αττική Οδός: Νεκρός μοτοσικλετιστής αστυνομικός - Ο σκύλος και το απότομο φρενάρισμα (vid)

Ένας 32χρονος αστυνομικός πέθανε χθες στην Αττική Οδό, όταν έπεσε επάνω σε αμάξι που έκοψε απότομα για να αποφύγει σκύλο.

Μια τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (29/09) στην Αττική Οδό με έναν 32χρονο αστυνομικό να χάνει αναπάντεχα τη ζωή του.

Όπως μετέδωσε το MEGA το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στην είσοδο της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο προς Ελευσίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην ασφάλεια γνωστού δικηγόρου, επέβαινε σε δίκυκλο. Όταν οδηγός προπορευόμενου οχήματος πάτησε φρένο για να αποφύγει τον σκύλο, ο άτυχος αστυνομικός έπεσε στο πίσω μέρος του ΙΧ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του στο κεφάλι.

Διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό ενώ το ίδιο έκαναν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο και οι οποίοι, κατά πληροφορίες, έκαναν επί 45 λεπτά ΚΑΡΠΑ στον άτυχο 32χρονο.

Σύμφωνα με το notia.gr ο 32χρονος αστυνομικός κατευθυνόταν στο σπίτι του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, στα νότια προάστια, για να τον παραλάβει και να τον συνοδεύσει στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η τροχαία.