Skip to main content

Αττική: Στο «στόχαστρο» της τροχαίας η στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ

Αντίστοιχη εξόρμηση έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή του δήμου Πειραιά, όπου βεβαιώθηκαν 49 παραβάσεις σε ράμπες ΑΜΕΑ.

Νέα ειδική εξόρμηση για την αντιμετώπιση παραβατικών αντικοινωνικών συμπεριφορών στάθμευσης σε ράμπες ΑμεΑ οργάνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία του δήμου Αθηναίων.

Ειδικότερα, μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες της Τετάρτης, τα συνεργεία των αστυνομικών δραστηριοποιήθηκαν κατά μήκος οδικών αξόνων του δήμου Αθηναίων, ενδεικτικά στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη, Ιπποκράτους, Σπύρου Μερκούρη, Εμπεδοκλέους, Ριζάρη, Υμηττού, Μομφεράτου, Δημητσάνης, Μάρνη, Αναπαύσεως κλπ.

Στο διάστημα αυτό βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις σε ράμπες ΑΜΕΑ και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρο δύο οχήματα.

Αντίστοιχη εξόρμηση έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή του δήμου Πειραιά, όπου βεβαιώθηκαν 49 παραβάσεις σε ράμπες ΑΜΕΑ και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρο 21 οχήματα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, παρόμοιες ειδικές εξορμήσεις προγραμματίζονται και θα πραγματοποιηθούν και σε λοιπές περιοχές της Αττικής, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου οδικής ασφάλειας.