Skip to main content

Αττική: Στον ανακριτή ο προπονητής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται ο 33χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται ο 33χρονος προπονητής τένις, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων αθλητριών του, το 2015 και το 2020 όταν ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη σε σύλλογο της Αττικής την περασμένη Πέμπτη, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Διαβάστε: Αττική: Σύλληψη 33χρονου προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών

Σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, ο 33χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με δύο ανήλικα κορίτσια ενώ κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη καταγγελία έγινε από το ένα εκ των δύο παιδιών, το οποίο πήγε στην αστυνομία μαζί με τον πατέρα του. Εκεί αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε για περίπου ένα με δύο χρόνια. Οι αστυνομικοί χειρίστηκαν με προσοχή τη συγκεκριμένη καταγγελία, ενώ άρχισε και η παρακολούθηση του 33χρονου.

Οι Αρχές κατάφεραν να αποσπάσουν ακόμα μία κατάθεση από μία ενήλικη σήμερα κοπέλα, η οποία είχε πέσει θύμα του προπονητή και βίωνε έναν Γολγοθά για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Ο 34χρονος είχε νοικιάσει σπίτι σε απόσταση λίγων μέτρων από τα γήπεδα που έκανε τις προπονήσεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Γείτονες, έβλεπαν ανήλικα παιδιά να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι, αλλά δηλώνουν ότι «δεν το χωράει το μυαλό τους», ενώ καταθέτουν ότι γονείς περίμεναν απ’ έξω πολλές φορές να πάρουν το παιδί.

Παράλληλα, γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν κι άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματα του ίδιου άνδρα, ο οποίος εκτός από τις προπονήσεις είχε αναλάβει και τη συνοδεία ανήλικων αθλητών στο εξωτερικό, με αφορμή τη συμμετοχή τους σε τουρνουά.

Πηγή: ertnews.gr