Skip to main content

Ατζέντης Βαρέλα: Η απόσταση με τον ΠΑΟΚ συνεχώς μεγάλωνε

Για τις διαπραγματεύσεις που έγιναν όλο αυτό το διάστημα με τον Δικέφαλο μίλησε ένας από τους εκπρόσωπους του Βαρέλα, ο Πάουλο Τεξέιρα

Δεν υπήρχε κανένα σημείο συμφωνίας ανάμεσα στον Φερνάντο Βαρέλα και τον ΠΑΟΚ, τόνισε σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του οπισθοφύλακα από το Πράσινο Ακρωτήρι, Πάουλο Τεξέιρα.

«Δεν υπήρχε κανένα σημείο συμφωνίας του Φερνάντο με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν πριν από έξι μήνες περίπου. Από την αρχή και οι δύο πλευρές ήθελαν να υπογραφεί νέο συμβόλαιο και να παραμείνει ο Φερνάντο στον ΠΑΟΚ, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος αντί να βρίσκουμε σημεία επαφής, για κάποιον λόγο η απόσταση που μας χώριζε, μεγάλωνε», σημείωσε αρχικά ο ατζέντης του Βαρέλα.

Και πρόσθεσε: «Ο Φερνάντο θα πάει διακοπές και θα δούμε τι θα γίνει για το μέλλον του. Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει. Δεν υπέγραψε πουθενά ακόμα. Έχει πρόταση και από την Ευρώπη, αλλά θεωρούμε ότι το καλύτερο για αυτόν θα είναι να αποδεχτεί κάποια από τις προτάσεις που έχει από τη Σαουδική Αραβία».