Skip to main content

Αυγουστίδης: Η ιδιότητα μου πλέον είναι ξεκάθαρη και είναι του πατέρα και του συντρόφου

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει για την πατρότητα και την αναμέτρηση με τον Άλαν Τούρινγκ και αποκαλύπτει όλα όσα θα μας συγκλονίσουν στον «Σασμό».

Της Σοφίας Αποστολίδου

Ένας άνθρωπος γεμάτος φως και ταλέντο. Γλυκός, συγκροτημένος, χαρισματικός, ευγενής είναι μόνο μερικά από τα επίθετα που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τον Ορφέα Αυγουστίδη. Το υποκριτικό του ταλέντο είναι αδύνατο να μην σε κερδίσει, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει υποδυθεί μία σειρά από αντικρουόμενους ρόλους, πάντα το ίδιο εντυπωσιακά. Το ήθος του είναι εκείνο που τον κάνει να ξεχωρίζει, καθώς η ευγένεια και ο πνευματώδης, πολυδιάστατος τρόπος σκέψης του, σε κάνουν να μην χορταίνεις τη συζήτηση μαζί του. Συνομιλήσαμε ενώ ο Ορφέας Αυγουστίδης βρισκόταν σε ένα παιδικό πάρτι, συνοδεύοντας τη σύζυγο και τον μικρό Αχιλλέα, επομένως η συζήτηση δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει με αναφορές στον ρόλο του πατέρα, που τόσο απολαμβάνει και ομολογουμένως του πάει πάρα πολύ.

Λίγο πριν βρεθεί στην πόλη μας, για να τον απολαύσουμε σε ένα από τους πλέον καθηλωτικούς μονολόγους των τελευταίων ετών, που συγκλόνισε κριτικούς και κοινό, τη «Μηχανή του Τούρινγκ»- που αναφέρεται στις τελευταίες ώρες του πατέρα της τεχνολογίας IoT Άλαν Τούρινγκ, του ανθρώπου που αν και έσωσε εκατομμύρια ανθρώπους σπάζοντας τον κώδικα των Ναζί, η ανθρωπότητα τού έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο καταδικάζοντάς τον- ο Ορφέας Αυγουστίδης μπαίνει στο μυαλό του Άλαν Τούρινγκ, εκμυστηρεύεται στη Vwoman τις πιο μύχιες σκέψεις του και αποκαλύπτει για τις απώλειες που θα μας συγκλονίσουν στον «Σασμό».

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.