Skip to main content

Αβραμόπουλος για Ζέρβα: Διαπνέεται από πολύ φιλόδοξες σκέψεις για τη Θεσσαλονίκη

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο γραφείο του στο δημαρχείο - Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες.

Σε ζεστό κλίμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη στο γραφείο του στο δημαρχείο με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο κ. Αβραμόπουλος δεν έκρυψε την ιδιαίτερη αγάπη του για τη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι πρόκειται για μια μοναδική πόλη, που την έχει πάντα στην καρδιά του. Μιλώντας για τον Κωνσταντίνο Ζέρβα είπε ότι, παρακολουθώντας την πορεία του, διακρίνει με πολλή ικανοποίηση ότι «διαπνέεται από πολύ φιλόδοξες σκέψεις για τη Θεσσαλονίκη, την πόλη που αγαπά, την πόλη που τον μεγάλωσε και που θέλει να τη δει να γίνεται καλύτερη, ομορφότερη, καθαρότερη». «Είναι από τους στόχους που είχε βάλει από την αρχή ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και  βλέπω ότι όλο και περισσότερο υλοποιεί αυτά τα προγράμματα. Του εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί το αξίζει ο ίδιος και το δικαιούται η πόλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θυμήθηκε τον πρώτο διάλογο που είχε με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο: «Όταν πριν λίγα χρόνια γνώρισα τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον διπλωμάτη, τον αυτοδιοικητικό, τον πολιτικό, τον βουλευτή, τον επίτροπο, τον ρώτησα πώς να σε αποκαλώ. Η απάντησή του ήταν προφανώς δήμαρχο».

«Αυτό αυτομάτως δείχνει πώς νιώθει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος το βάθος της ανάμιξής του στα κοινά», σχολίασε ο κ. Ζέρβας.