Skip to main content

Αβραμόπουλος για χιονιά: Δεδομένη η συγγνώμη, συνέβη το τέλειο λάθος

Με αιχμές κατά του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα η τοποθέτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλου.

Για πάρα πολύ μεγάλη προετοιμασία η οποία όμως δεν απέδωσε μίλησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος, αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

«Η παραδοχή της αδυναμίας, της αδράνειας και των λαθών έχει συμβεί. Έχει συμβεί όμως και το τέλειο λάθος, το πέτρωμα του αλατιού» σχολίασε, κατά την παρέμβασή του.

Όπως είπε ο κ. Αβραμόπουλος, υπήρχε πάρα πολύ μεγάλη προετοιμασία του μηχανισμού που όμως δεν απέδωσε. «Υπήρξαν λάθη και αδυναμίες. Δεδομένη και αυτονόητη η συγγνώμη» υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου χαρακτήρισε «unfair» την αντιμετώπιση από άλλους θεσμούς αναφερόμενος στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. «Έκανε μεγάλο λάθος και για την ειρωνεία και για τα σχόλια. Δεν περιποιεί τιμή αυτό που έκανε. Αυτό που κάνει δεν τον αναδεικνύει σε άρχοντα της περιοχής. Τον εντάσσει μέσα στη μικροπολιτική κλίμακα» σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Επανέλαβε την πρότασή του να σταλεί επιστολή σε ΕΥΑΘ, ΑΕΡΙΟ και ΔΕΗ ώστε να υπάρξει μέριμνα για οικονομική ελάφρυνση των δημοτών με μειωμένο τέλος και τιμολόγιο για τις ημέρες του χιονιά.