Skip to main content

Basket League: Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την Καρδίτσα - Απών ο Ρισόντ Πακ

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Απών ήταν ο Ρισόντ Πακ, ο οποίος υπέστη μυϊκή κάκωση στον προσαγωγό.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 19:15 στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Απών ήταν ο Ρισόντ Πακ, ο οποίος υπέστη μυϊκή κάκωση στον προσαγωγό.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και θα απουσιάσει από τον αυριανό αγώνα. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Τζος Χάγκινς ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, ήταν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Της προπόνησης προηγήθηκε η ανάλυση της ομάδας της Καρδίτσας, με τη βοήθεια του βίντεο.

Σιγάλας: Το παιχνίδι είναι στα «πρέπει» της ομάδας μας

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ, Γιώργος Σιγάλας, δήλωσε για τον αγώνα με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό πως «είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλει μεγάλη προσοχή. Η Καρδίτσα αποτελείται από πολύ καλούς σουτέρ και πρέπει οπωσδήποτε να τους περιορίσουμε και να τους ρίξουμε τα ποσοστά τους με την άμυνά μας. Το παιχνίδι αυτό είναι στα «πρέπει» της ομάδας μας. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να βγούμε νικητές, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την Καρδίτσα, κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».