Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΒΒC ΣΤΟΝ ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ TWEETS ΤΟΥ: «Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ»

«Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης... Τσιτσιπάς. Απλά ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά Ελλήνων φιλοσόφων», γράφει το βρετανικό μέσο στο facebook

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει γίνει viral για μη αγωνιστικούς λόγους. Οι ατάκες του τενίστα στο προσωπικό του προφίλ στο twitter κάνουν τον γύρο όχι μόνο της Ελλάδος, μα όλου του κόσμου με το BBC Sport να κάνει ειδική μνεία για τον τελευταίο... Έλληνα φιλόσοφο όπως τον αποκαλεί.

Συγκεκριμένα το βρετανικό Μέσο, το οποίο είχε φιλοξενήσει την τελευταία συνέντευξη του Έλληνα τενίστα όπου αποκάλυψε την «τρελή» ρουτίνα του για τη φροντίδα της κόμης του, δημοσίευσε μια σειρά από tweets του Στέφανου το οποίο συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Πυθαγόρας, Πλάτωνας, Σωκράτης... Τσιτσιπάς. Απλά ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά Ελλήνων φιλοσόφων».

«Μια κυλιόμενη σκάλα και μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι δύο πράγματα που μπορούν να σταματήσουν να λειτουργούν και να επιτύχουν τον αρχικό τους στόχο», «Τα αβοκάντο δεν είναι τόσο καλά όσο το γουακαμόλε», «Το να λες σε κάποιον ότι του πάνε τα γένια σημαίνει βασικά ότι δείχνει καλύτερος όσο λιγότερο βλέπεις το πρόσωπό του», είναι μερικά από τα «τιτιβίσματα» που συμπεριέλαβε το BBC στο ποστάρισμά του.