Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το... μπάχαλο η Εστουδιάντες

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά για τους αγώνες Ντεν Μπος - Χέρακλες και Εστουδιάντες - Κολόν Σάντα Φε από το Betarades.gr.

Επιστροφή και... επίσημα σήμερα (30/09) σε ρυθμούς πρωταθλημάτων! Η Παρασκευή αποτελεί πάντοτε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για ένα ζέσταμα πριν από το Σαββατοκύριακο και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα σημεία, τα οποία ελπίζουμε να οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα στο στοίχημα. Πάμε να δούμε τι προκύπτει!

Βρήκε ρυθμό η Χέρακλες

Η πρώτη πρόταση έρχεται από το πρωτάθλημα της Β' Ολλανδίας και την αναμέτρηση Ντεν Μπος - Χέρακλες. Κέρδισε με 4-1 εντός έδρας την Ος την προηγούμενη αγωνιστική η Ντεν Μπος, αν και έμεινε πίσω στο σκορ στο 9ο μόλις λεπτό! Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από πέντε διαδοχικές ήττες, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στην τρέχουσα σεζόν και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Χέρακλες στην πιο πρόσφατη υποχρέωσή της υποδέχθηκε την Χέλμοντ και επιβλήθηκε με 2-0, παρά το γεγονός ότι από το 15ο λεπτό αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. Έχει βρει τα πατήματά της, πανηγύρισε το τρίτο διαδοχικό τρίποντο, είχαν προηγηθεί το εντυπωσιακό 5-3 κόντρα στη Φένλο και το εύκολο 3-0 στην έδρα της Τέλσταρ. Παράλληλα, έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας την Τσβόλε, η οποία υπέπεσε σε γκέλα την προηγούμενη αγωνιστική.

Δείτε το προγνωστικό για τον αγώνα Ντεν Μπος - Χέρακλες στο Betarades.gr, στα προγνωστικά Ολλανδίας!

Κολόν σε κρίση

Για το δεύτερο δυνατό σημείο της ημέρας θα ταξιδέψουμε στην Αργεντινή για την αναμέτρηση Εστουδιάντες - Κολόν Σάντα Φε. Στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν ταξίδεψε την προηγούμενη αγωνιστική η Εστουδιάντες και έχασε με 3-1. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα της, απώλεσε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες και σήμερα αναμένεται να παραταχθεί με ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, στην προσπάθεια που θα κάνει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.

Στην Κολόν Σάντα Φε, από την άλλη πλευρά, η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί. Οι οπαδοί πριν από το τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, απείλησαν ανοιχτά τους παίκτες, το αποτέλεσμα τελικά ήταν ήττα με 4-0 εντός έδρας, με το γήπεδο να είναι άδειο υπό τον φόβο των επεισοδίων. Γνώρισε την πέμπτη ήττα στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια και το υπόλοιπο της σεζόν μοιάζει με αγγαρεία.

Τέλος, επιπλέον, και ο υπηρεσιακός Μαρίνι, αναλαμβάνει καθήκοντα και ντεμπουτάρει απόψε ο Ουρουγουανός Σαραλέγκι, o οποίος δεν έχει πρότερη εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία της Αργεντινής, ενώ τελευταία του δουλειά ήταν το 2016! Μέσα σε όλα αυτά, δεν συνεχίζει στην ομάδα ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Πούλγα Ροντρίγκες, ο οποίος αποχώρησε μετά από τις απειλές των οπαδών!

Δείτε στο Betarades.gr το προγνωστικό για τον αγώνα Εστουδιάντες - Κολόν Σάντα Φε.