Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Φουλ του γκολ στο «Μεστάγια», βγάζει αντίδραση η Γιόνσεπινγκ

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις στοιχηματικές προτάσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι - Από Πρέμιερ Λιγκ και Λα Λίγκα.

Περιορισμένο σε παιχνίδια το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (10/5) με το βλέμμα να στρέφεται στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και της Λα Λίγκα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις προτάσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι, που έρχονται από τις αναμετρήσεις Βαλένθια - Μπέτις και Γιόνσεπινγκ - Λαντσκρόνα. Απόψε διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του μεγάλου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού και εσείς μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα Eurovision 2022.

36η Αγωνιστική στη Λα Λίγκα με τη Βαλένθια να αναζητά αντίδραση και την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Έμεινε στο 0-0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία, ενώ συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στη 10η θέση της κατάταξης, έχοντας ξεμείνει πλέον από κίνητρο, ωστόσο αναζητά σήμερα εκδίκηση από την Μπέτις για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου.

Από την πλευρά της η Μπέτις μπορεί να έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από την κατάκτηση του Κόπα ντελ Ρέι, όμως θα ήθελε να βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου μέσω της τέταρτης θέσης. Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι θετικό από την Μπαρτσελόνα την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 2-1, συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 5η θέση τρεις στροφές πριν το φινάλε. Δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο η Βαλένθια, ωστόσο θέλει σήμερα εκδίκηση από την Μπέτις και εντός έδρας δυναμώνει, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα με ποιότητα και μπορουν να κάνουν τη ζημιά σε οποιαδήποτε αντίπαλο. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.82.

Και από την Ισπανία στη Σουηδία και την αναμέτρηση Γιόνσεπινγκ - Λαντσκρόνα για την 6η αγωνιστική της Superettan. Δεν έχει ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Γιόνσεπινγκ, που έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στο αποψινό παιχνίδι. Γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 από την Μπρομαποϊκάρνα, ήταν η τέταρτη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις μια νίκη.

Από την πλευρά της η Λαντσκρόνα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Νόρμπι Μπόρας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η νίκη κόντρα στην Έργκριτε, μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών έχει απολογισμό 1-1-3. Εκτός έδρας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, έχει ρεκόρ 0-1-2 στις τρεις φετινές εξόδους της, χωρίς να σκοράρει. Περιμένουμε ότι οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να αξιοποιήσουν σήμερα ιδανικά την έδρα τους και θα πάρουν το αποτέλεσμα που έχουν ανάγκη, επιλογή μας ο άσσος σε απόδοση 2.00.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.