Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Με «όπλο» παράδοση και έδρα η Τζένοα

Το Betarades.gr ξεχώρισε δύο προτάσεις που έρχονται από τη Serie A Ιταλίας αλλά και τη Ligue1 Γαλλίας. Δείτε τις λεπτομέρειες

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις απ' όλα τα πρωταθλήματα είναι το σημερινό κυριακάτικο πρόγραμμα (31/10) και το Betarades.gr ξεχώρισε δύο προτάσεις που έρχονται από τη Serie A Ιταλίας αλλά και τη Ligue1 Γαλλίας. Δείτε τις λεπτομέρειες για τις προτάσεις παμε στοιχημα παρακάτω.

Έπεσε από τον Λευκό Πύργο και... βρήκε πορτοφόλι η Τζένοα στο "Alberto Picco"! Μπορεί να πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, παρόλα αυτά απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο την Σπέτσια στα τελευταία λεπτά (1-1) μεσοβδόμαδα.Οι "γκριφόνι" παραμένουν αήττητη εντός έδρας με αντίπαλο την Βενέτσια σε έξι αναμετρήσεις (4-2-0).

Η Βενέτσια όχι μόνο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα που πήρε στο 14′, αλλά είδε την Σαλερνιτάνα να γυρίζει... τούμπα τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο "Pierluigi Penzo", γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 μεσοβδόμαδα. Συνολικά καλύτεροι παρουσιάστηκαν οι φιλοξενούμενοι στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν στο 67′, ανατρέποντας τα δεδομένα στην εκπνοή των καθυστερήσεων. Οι γηπεδούχοι έχουν σήμερα το πλεονέκτημα έδρας αλλά και την παράδοση υπέρ τους στα μεταξύ τους ματς, θα τους στηρίξουμε και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2,00.

Επόμενη πρόταση έρχεται από το παιχνίδι Στρασβούργο - Λοριάν για τη 12η αγωνιστική της Ligue1 Γαλλίας. Βρίσκεται σε καλο φεγγάρι γενικά το Στρασβούργο και παίζει σταθερά καλά τον τελευταίο μήνα, αλλά δεν έχει πάρει όσα αποτελέσματα θα άξιζε. Στην Βρετάννη, ήταν μαχητικό και μπορούσε να αποσπάσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ρεν, αλλά αφενός η ατυχία και αφετέρου η επιθετική του δυστοκία το οδήγησαν σε ήττα με 1-0. Το γκολ σημειώθηκε στο 82′, μέχρι εκείνο το σημείο θα μπορούσε να έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, ενώ έχασε τεράστια φάση στις καθυστερήσεις, αγγίζοντας την ισοφάριση. Παραμένει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, δύσκολα να πάει ψηλότερα ή χαμηλότερα.

Από την άλλη η Λοριάν δείχνει καλά στοιχεία ως συνέχεια του περσινού δεύτερο γύρου, αφού διαθέτει μεγάλες επιθετικές αρετές αλλά δυσκολεύεται να βρει δίχτυα πάνω από μια φορά στα παιχνίδια της. Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία, αφού στο 1-1 με την Μπορντό στην έδρα της το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είχε τις στιγμές της, μπορούσε ίσως στο τελευταίο διάστημα να πάρει την νίκη αλλά έχασε δοκάρι λίγο μετά την ισοφάριση στο 76′. Βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας και δείχνει πως μπορεί αν διατηρηθεί κάπου εκεί, αν αρχίσει να γίνεται ελαφρώς πιο αποτελεσματική. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν δυνατό πρόσωπο εκτός έδρας, θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1,90.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Κυριακής!