Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Με ψυχολογία και έδρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Γάνδη

Η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλη από το ΠΑΟΚ - Γάνδη στην Τούμπα, όπου ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να πάρει προβάδισμα

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (10/03) με τα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ να ξεχωρίζουν. Η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλη από το ΠΑΟΚ - Γάνδη στην Τούμπα, όπου ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται η βασική μας πρόταση, ενώ ματιές ρίχνουμε και στο ματς του "Σάντσεθ Πιθχουάν" όπου η Σεβίλλη υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ.

Πρώτο ματς για τη φάση των "16" του Κόνφερενς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση. Έρχεται από την ιστορική πρόκριση κόντρα στη Μίντιλαντ και με τη ψυχολογία στα ύψη, ενώ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του επικράτησε με 2-0 της Λαμίας στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας της Super League.

Σε καλό μομέντουμ και η Γάνδη που επικράτησε με 2-1 της Ζούλτε Βάρεγκεμ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και πανηγύρισε έτσι την έκτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα καταλαμβάνει την 5η θέση με 52 πόντους, είναι στο -3 απ' την τέταρτη Άντερλεχτ και στο -4 απ' την τρίτη Αντβέρπ. Η Γάνδη βρίσκεται στα καλύτερα της και δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει το μομέντουμ και μια τεράστια πρόκληση μπροστά του. Πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει σήμερα το προβάδισμα, τη στιγμή που ο άσσος καλοπληρώνει. Θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.52.

Από την Τούμπα στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" όπου η Σεβίλλη υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των "16" του Γιουρόπα Λιγκ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Απέκλεισε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να φτάσει στους "16" η Σεβίλλη, που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της. Αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Αλαβές στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, βρίσκεται στη 2η θέση της Λα Λίγκα, ενώ στην έδρα της τρέχει ένα αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, συνολικά έχει ηττηθεί φέτος στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" μόλις μια φορά.

Από την άλλη η Γουέστ Χαμ έχει ηττηθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της, στο πιο πρόσφατο δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λίβερπουλ (1-0), ενώ είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Σαουθάμπτον (3-1). Έχει πανηγυρίσει μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στην 6η θέση μετά το πέρασμα 28 αγωνιστικών. Δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος, ωστόσο η Σεβίλλη έχει αποδείξει ότι στην έδρα της είναι ανίκητη και έχει σήμερα τον πρώτο λόγο, επιλογή μας ο άσσος σε απόδοση 2.18.