Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Με την ποιότητα και την έδρα της Χάντερσφιλντ

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις προτάσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα - Δείτε τα σημεία της ημέρας.

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε παιχνίδια και δυνατές αναμετρήσεις, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας, με το βλέμμα να στρέφεται σε Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις προτάσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, που έρχονται από τις αναμετρήσεις Χάντερσφιλντ - Λούτον και Άαλεσουντ - Μόλντε τις οποίες μπορείτε να βρείτε στις στοιχηματικές εταιρείες. Πάμε να τις αναλύσουμε.

Αγώνας ρεβάνς για την ημιτελική φάση των πλέι οφ ανόδου, Χάντερσφιλντ και Λούτον αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και αναζητούν σήμερα το αποτέλεσμα που θα τους στείλει στον τελικό. Είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές νίκες για τη Χάντερσφιλντ, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας συμπληρώσει οκτώ παιχνίδια αήττητη. Θέλει να αξιοποιήσει σήμερα την έδρα της, εκεί παραμένει αήττητη στα 13/14 πιο πρόσφατα ματς.

Από την πλευρά της η Λούτον δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της στο πρώτο μεταξύ τους ματς, γνωρίζει πως έχει σήμερα δύσκολη αποστολή. Μάλιστα εκτός έδρας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, έχει πανηγυρίσει μια νίκη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Οι γηπεδούχοι είναι ποιοτικότεροι, στην έδρα τους παρουσιάζουν δυνατό πρόσωπο και έχουν σήμερα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα τους στηρίξουμε και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.34.

Και από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας στην Eliteserien Νορβηγίας και την αναμέτρηση Άαλεσουντ - Μόλντε για την 6η αγωνιστική. Στο 0-0 με τη Χαμ Καμ εκτός έδρας έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική η Άαλεσουντ, που παρέμεινε άσφαιρη για δεύτερο σερί ματς. Είχε προηγηθεί η ήττα από τη Λίλεστρομ με 2-0, πραγματοποιεί μουδιασμένο ξεκίνημα, έχοντας ρεκόρ 2-2-2 μετά το πέρασμα έξι αναμετρήσεων.

Πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν την προηγούμενη αγωνιστική η Μόλντε, καθώς επικράτησε με 3-0 της Οντ Γκρένλαντ, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα. Παραμένει αήττητη στις δύο φετινές εξόδους της για το πρωτάθλημα, ενώ έχει "χτίσει" καλή παράδοση κόντρα στην Άαλεσουντ, έχοντας κερδίσει και τα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς. Έχουν το μομέντουμ και διαθέτουν περισσότερη ποιότητα οι φιλοξενούμενοι, επιλογή μας το "διπλό" σε απόδοση 2.10.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.