Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Με την ποιότητα της Ατλέτικο, Over στο «Bentegodi»

Το Betarades.gr εντόπισε προτάσεις με αξία από τις αναμετρήσεις Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης και Βερόνα - Νάπολι - Δείτε αναλυτικά.

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας (15/08), ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Στο πρόγραμμα υπάρχουν παιχνίδια από Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα και Σέριε Α και το Betarades.gr εντόπισε προτάσεις με αξία από τις αναμετρήσεις Χετάφε - Ατλέτικο Μαδρίτης και Βερόνα - Νάπολι, τις οποίες μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στο stoiximan app. Πάμε να τις αναλύσουμε.

Στις 20:30 η Χετάφε υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Coliseum Alfonso Perez» για την 1η Αγωνιστική της Λα Λίγκα. Η Χετάφε είχε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι, η οποία όμως είχε επίτευξη στόχου στο φινάλε της. Άρχισε τη σεζόν πολύ άσχημα με τον Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία και δεν είχε καν νίκη για το πρώτο διάστημα. Μετά την αλλαγή προπονητή βελτιώθηκε και κατάφερε έστω και δύσκολα να εξασφαλίσει την παραμονή. Φέτος έχει κάνει κάποιες καλές προσθήκες στο ρόστερ της και ελπίζει ότι θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της πιο εύκολα.

Από μέτρια σεζόν έρχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, ελπίζει φυσικά σε κάτι καλύτερο και στην διεκδίκηση τίτλων. Νίκησε όλα τα φιλικά ματς που έδωσε, με τεσσάρες σε Νουμάνθια, Κάδιθ, Γιουβέντους μεταξύ άλλων και νίκη 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εντυπωσιάζοντας με την εικόνα της και αναζητά απόψε ένα δυνατό ξεκίνημα. Ποιοτικότεροι οι «κολτσονέρος», έχουν «χτίσει» μάλιστα τρομερή παράδοση κόντρα στη Χετάφε και περιμένουμε ότι μπορούν να φτάσουν απόψε στη νίκη. Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 2.01.

Από τη Λα Λίγκα στη Σέριε Α και την αναμέτρηση Βερόνα - Νάπολι στο «Antonio Bentegodi» για την 1η αγωνιστική. Απογοήτευσε πλήρως με την εικόνα της στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Μπάρι για το Κύπελλο Ιταλίας η Βερόνα, από την οποία διασύρθηκε με 4-1 εντός έδρας την περασμένη εβδομάδα. Έρχεται από καλή σεζόν, ελπίζει και φέτος σε κάτι ανάλογο, ωστόσο παρελθόν από τον πάγκο της αποτελεί ο Ιγκόρ Τούντορ, αλλά και βασικά στελέχη της περσινής σεζόν.

Αποδυναμωμένη και η Νάπολι η οποία είδε παίκτες όπως οι Ινσίνιε, Οσπίνα, Μέρτενς να αποτελούν παρελθόν. Φυσικά το κενό τους δύσκολα μπορεί να καλυφθεί και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα καταφέρει να πραγματοποιήσει και φέτος πορεία ανάλογη με αυτή της περσινής σεζόν. Στα φιλικά τεστ που έδωσε επικράτησε των Περούτζια (4-1) και Χιρόνα (3-1), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με Αδάνασπορ (2-2), Μαγιόρκα (1-1) και Εσπανιόλ (0-0). Αμφότερες χρειάζονται δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, είναι ομάδες με επιθετικούς προσανατολισμούς και περιμένουμε ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με γκολ και θέαμα. Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!