Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Παιχνίδια με σκοπιμότητες και προβάδισμα για ΠΑΟΚ

Το Betarades.gr ξεχωρίζει από το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα τις αναμετρήσεις Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι της Τετάρτης (27/04) με δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Ελλάδας. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις προτάσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχονται από τα σπουδαία παιχνίδια Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Εσείς μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω του Betarades.gr για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Οφείλει να κερδίζει παντού και περιμένει την γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι η Λίβερπουλ, που θα της δώσει την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή λίγο πριν το φινάλε. Υποδέχτηκε την Έβερτον την Κυριακή σε ματς «παγίδα» και κατάφερε να πανηγυρίσει σπουδαία νίκη με 2-0. Τρίτη σερί νίκη μετά το 3-2 του ημιτελικού με τη Μάντσεστερ Σίτι και το εντός έδρας 4-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 3-3 με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ και το εκτός έδρας 2-2 με τη Σίτι για την Πρέμιερ Λιγκ. Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είχε προβλήματα κόντρα σε Ίντερ (νίκη 2-0 εκτός, ήττα 0-1 εντός, αλλά ήταν ανώτερη) και Μπενφίκα (νίκη 3-1 εκτός, 3-3 εντός), πήρε μάλλον πιο άνετα απ' ότι περίμενε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Και μόνο η παρουσία της Βιγιαρεάλ σ' αυτό το προχωρημένο στάδιο του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί επιτυχία. Ουδείς περίμενε να τα καταφέρει, καθώς απέναντι της βρέθηκαν δύο «μεγαθήρια» στους προηγούμενους γύρους, Γιουβέντους και Μπάγερν. Κατάφερε να μείνει αήττητη στα εν λόγω τέσσερα παιχνίδια, κόντρα στους Ιταλούς ήταν καταπληκτική εκτός έδρας, ήταν αποτελεσματική και πήρε πρόκριση με σπουδαία νίκη 3-0 στο Τορίνο. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που επιβεβαίωσε και στο πρωτάθλημα κόντρα στη Βαλένθια, της οποίας επικράτησε με 2-0. Όσο για το σημερινό παιχνίδι η Λίβερπουλ είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί, ωστόσο πρόκειται για ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ και η Βιγιαρεάλ έχει δείξει τι μπορεί να πετύχει φέτος. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με σκοπιμότητες και ότι ο ρυθμός δεν θα ανέβει, τη στιγμή που η Λίβερπουλ θα είναι προσεκτική ανασταλτικά. Επιλογή μας το Under 3 σε απόδοση 1,83.

Και από το Τσάμπιονς Λιγκ στο Κύπελλο Ελλάδος και στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά το 0-0 της Τούμπας, με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να βρίσκεται σε ισχύ. Απογοήτευσε για ακόμη μια φορά με την εικόνα του στο επιθετικό κομμάτι στον εκτός έδρας ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, το μόνο θετικό ήταν ότι δεν απειλήθηκε. Δεύτερο σερί ματς που δε σκοράρει η ομάδα του Μάρτινς μετά την εκτός έδρας ήττα 1-0 απ' τον Παναθηναϊκό, είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα (1-1 εκτός) και ΑΕΚ (1-1 εντός). Είναι στο +11 απ' τον δεύτερο ΠΑΟΚ, έχει εξασφαλίσει τον τίτλο.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του στον εντός έδρας ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, έμεινε στο 0-0, ένα λογικό και δίκαιο αποτέλεσμα. Παρατάχθηκε με επιθετική ενδεκάδα, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ώθηση της Τούμπας. Η ομάδα του Λουτσέσκου πήρε αποτέλεσμα μετά από τέσσερις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη από Μαρσέιγ, Παναθηναϊκό και Άρη, ήταν το τρίτο διαδοχικό ματς που δε σκοράρει! Δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει σήμερα την έδρα του, από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ βολεύεται περισσότερο εκτός έδρας, ενώ με ένα εκτός έδρας γκολ έχει πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης. Θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.95.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.