Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Στήριγμα στις έδρες σε Νορβηγία και Σουηδία

Το Betarades.gr ξεχώρισε από το σημερινό πρόγραμμα παιχνίδια που έρχονται από τα παιχνίδια Μπρίνε - Στιόρνταλς Μπλινκ και Κάλμαρ - Βάρναμο

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι της Δευτέρας (27/06) με δράση στη Σκανδιναβία αλλά και στη Λατινική Αμερική. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις προτάσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχονται από τα παιχνίδια Μπρίνε - Στιόρνταλς Μπλινκ και Κάλμαρ - Βάρναμο.

Εντέκατη αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, με την Μπρίνε να φιλοξενεί την Στιόρνταλς. Το καθήκον της κόντρα στη Βίνταρ έκανε στο Κύπελλο η Μπρίνε, που πανηγύρισε τη νίκη με 3-1 και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων και βρίσκεται στη 13η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας ανεβάσει στροφές.

Από την πλευρά της η Στιόρνταλς επιβεβαίωσε για ακόμη ένα παιχνίδι ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπιάσεν -ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας- γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα, καθώς είχε προηγηθεί αυτή από την Μπραν στο πρωτάθλημα με 2-1 εντός έδρας. Μετά το πέρασμα 10 αγωνιστικών βρίσκεται στην προτελευταία θέση, έχοντας συγκεντρώσει πέντε βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν το μομέντουμ, ενώ παρουσιάζουν δυνατό πρόσωπο και στην έδρα τους. Θα τους στηρίξουμε και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.83.

Και από τη Νορβηγία στη Σουηδία και την αναμέτρηση Κάλμαρ - Βάρναμο για την 11η αγωνιστική της Allsvenskan. Η διακοπή βρήκε τους γηπεδούχους στην 6η θέση της κατάταξης, στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι τους αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Μίαλμπι, ενώ παραμένουν αήττητοι στα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Κάλμαρ, εκεί έχει κερδίσει τα 3/4 πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη η Βάρναμο έκλεισε με δύο διαδοχικές νίκες τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή και βρίσκεται στη 12η θέση μετά το πέρασμα δέκα αγωνιστικών. Εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, πανηγύρισε μια νίκη στις πέντε φετινές εξόδους της στο πρωτάθλημα (1-1-3). Πιο έμπειρη η Κάλμαρ, στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο και θα τη στηρίξουμε. Άσσος σε απόδοση 1.90.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!