Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Τα δυνατά πονταρίσματα της Δευτέρας

To στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς, ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ για της Εθνικές ομάδες

Μετά από ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο με φουλ δράση, το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας (04/10) κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς, ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ για της Εθνικές ομάδες. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει σήμερα ένα ποδοσφαιρικό και ένα μπασκετικό προγνωστικό για pame stoixima!

Με όπλο την έδρα της!

Στις 20:00, η Έσμπιεργκ υποδέχεται την Κόγκε για την 11η αγωνιστική της Β' Δανίας.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση με 9 πόντους συγκομιδή (2-3-5) και συντελεστή τερμάτων 8-16. Στηρίζονται στην έδρα τους, όπου έχουν μαζέψει τους 8/9 βαθμούς τους, εκεί πέτυχαν δύο σερί νίκες μέσα στο Σεπτέμβρη, αμφότερες με σκορ 2-1 επί των Χόμπρο και Φρέμαντ Άμαγκερ. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους ηττήθηκαν στην έδρα της Γιάμερμπουγκτ (1-0), όπου δικαιούταν κάτι καλύτερο, αφού αστόχησαν και σε πέναλτι.

Η Κόγκε σταμάτησε τον αγωνιστικό της κατήφορο την περασμένη αγωνιστική με το 3-0 επί της Φρεντερίτσια εντός έδρας. Ήταν το πρώτο της "τρίποντο" μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 23 Ιουλίου! Έκτοτε μέτρησε έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες για όλους τους θεσμούς. Προβληματική η αμυντική της συμπεριφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχει δεχθεί 10 γκολ σε 5 εξόδους.

Σε ανοδική τροχιά η Έσμπιεργκ, εκμεταλλεύεται την έδρα της τελευταία και περιμένουμε να το πράξει και σήμερα απέναντι στην ντεφορμέ Κόγκε. Επιλογή μας ο άσσος σε απόδοση 2.00.

Με το δεξί η τροπαιούχος!

Πάμε και στην μπασκετική επιλογή της ημέρας, η οποία προκύπτει από το FIBA Champions League. Στις 21:00, η Σαν Πάμπλο Μπούργος υποδέχεται την Μπεσίκτας για την 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου.

Κάτοχος του τροπαίου δύο σερί φορές η Μπούργος. Μπαίνει να το υπερασπιστεί. Χωρίς τον Πεναρόγια πια στον πάγκο, αλλά με τον Ζαν Τάμπακ που ήταν στη Ζιέλονα Γκόρα και ξέρει καλά το ισπανικό μπάσκετ. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησμε δύο ήττες και συνέχισε με δύο νίκες. Στο τελευταίο επικράτησε με 81-70 με τον Ρενφρό να κάνει φοβερή εμφάνιση στο ντεμπούτο του. Θέλει να κάνει το θριπίτ και δείχνει ότι μπορεί, παρότι έχει μπει σε μία νέα εποχή.

Δεν έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα Τουρκίας η Μπεσίκτας. Η αρχή έγινε με την ήττα 86-77 στην έδρα της Μπαχτσέ για να συνεχίσει με διασυρθμό από την Εφές εντός έδρας με 101-55. Κι όσο κι αν έπαιζε με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, μία διαφορά 46 πόντων σε αυτό το επίπεδο είναι τραγική επίδοση. Υπάρχει έντονος προβληματισμός, ενώ το ρόστερ της δεν είναι κάτι αξιόλογο.

Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι η κάτοχός του. Το όριο του αγώνα έχει βγει στους 11.5 πόντους και παρότι δεν είναι και χαμηλό, η εικόνα της Μπεσίκτας στις αρχές της χρονιάς είναι απογοητευτική. Αξίζει να πάρουμε το ρίσκο στον άσσο με χάντικαπ με απόδοση 1.90

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.