Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Γουέστ Χαμ, με το Over στη Γρανάδα

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται και στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ δράση έχουμε και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας - Οι προτάσεις του Betarades.gr

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ της Τετάρτης (22/12), με εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τα παιχνίδια σε Serie A, La Liga και Ligue 1 να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται και στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ δράση έχουμε και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις πιο δυνατές προτάσεις από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχονται από το Λιγκ Καπ Αγγλίας και τη La Liga. Παρακάτω θα αναλύσουμε τα παιχνίδια Τότεναμ - Γουέστ Χαμ και Γρανάδα - Ατλέτικο Μαδρίτης, τα οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος επιλογών στην bwin.

Ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με τη Λίβερπουλ αναδείχθηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος η Τότεναμ. Τα "σπιρούνια" συμπλήρωσαν πέντε αναμετρήσεις αήττητα στην Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκονται πλέον στην 7η θέση μετά το πέρασμα 15 αγωνιστικών, παρουσιάζοντας διαφορετικό πρόσωπο μετά την άφιξη του Αντόνιο Κόντε. Από την πλευρά της η Γουέστ Χαμ δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, έρχεται από την ήττα με 2-0 από την Άρσεναλ εκτός έδρας, συμπλήρωσε τρία παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, ενώ πανηγύρισε μια νίκη στα έξι τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, είναι χαρακτηριστικό ότι έμεινε άσφαιρη στα τρία τελευταία ματς και αναζητά σήμερα το αποτέλεσμα ψυχολογίας. Περιμένουμε πως τα "σφυριά" θα βγάλουν αντίδραση και θα κρατήσουμε το 2(DNB) σε απόδοση 2.37.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Γρανάδα - Ατλ. Μαδρίτης για την 9η αγωνιστική (εξ αναβολής). Πάνω στη Μαγιόρκα ξέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική η Γρανάδα, που διέλυσε με 4-1 την αντίπαλο της. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη στη La Liga και ξέφυγε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Σε αντίθετη κατάσταση η Ατλ. Μαδρίτης ηττήθηκε με 2-1 από τη Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική και γνώρισε την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα. Έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στη σημερινή αναμέτρηση, κόντρα στην ανεβασμένη Γρανάδα που θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στην έδρα της. Περιμένουμε παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ, επιλογή μας το Over 2,5 σε απόδοση 2,10.