Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο Μαρακανά

Σήμερα το ενδιαφέρον στρέφεται στη Serie A Βραζιλίας, όπου διεξάγονται επτά παιχνίδια για την 33η αγωνιστική αλλά και στο Κύπελλο Αγγλίας.

Περιορισμένο σε αναμετρήσεις το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα μετά το τέλος των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σήμερα Τετάρτη (17/11) το ενδιαφέρον στρέφεται στη Serie A Βραζιλίας, όπου διεξάγονται επτά παιχνίδια για την 33η αγωνιστική αλλά και στο Κύπελλο Αγγλίας, όπου η Στόκπορτ υποδέχεται την Μπόλτον σε αγώνα ρεβάνς για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης. Πάμε τώρα στα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου, με τις επιλογές μας να έρχονται από το πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Φλαμένγκο, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρενάτο Γκαούτσο φιλοξενήθηκε από τη Σάο Πάολο, την οποία και συνέτριψε με 0-4. Κάπως έτσι, έφτασε τους 60 βαθμούς συνολικά και είναι στη δεύτερη θέση της κατάταξης, στο -11 από την κορυφή και με παιχνίδι λιγότερο. Παρέμεινε αήττητη στα έξι τελευταία εντός της, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κορίνθιανς, μετά και τη βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο. Κάπως έτσι, έφτασε τους 50 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση της κατάταξης και στο -2 από την τετράδα και την Μπραγκαντίνο, έχοντας και δυο παιχνίδια λιγότερα. Απογοητεύει μακριά από την έδρα της, όπου στα έξι αντίστοιχα παιχνίδια της, έχει από τρεις ισοπαλίες και ήττες. Υπάρχουν γκολ στα μεταξύ τους ματς, κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα και θα κρατήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2,05.

Επόμενη επιλογή έρχεται από την αναμέτρηση Παλμέιρας - Σάντος. Μετά από επτά αναμετρήσεις και με απολογισμό έξι νίκες και μια ισοπαλία, η Παλμέιρας υπέστη και πάλι την ήττα. Πρώτη της απώλεια, μετά από έξι διαδοχικές νίκες, οπότε και βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, με 58 βαθμούς, δυο λιγότερους από τη δεύτερη Φλαμένγκο και με παιχνίδι περισσότερο. Επικράτησε και στα τρία πιο πρόσφατα εντός της, δεχόμενη μόλις ένα τέρμα.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Σάο Πάολο, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες. Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, βρίσκεται στην 14η θέση, με 38 βαθμούς, όσους έχει και η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, ούσα παράλληλα στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Παράλληλα είναι σε επαφή και με τις θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Χωρίς διπλό στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της, με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο εντός έδρας, τη στιγμή που η Σάο Πάολο δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη εκτός. Θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1,91.