Skip to main content

Betarades - Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο «Ζίμπρου», μπορεί η Μιλσάμι

Οι προτάσεις του Betarades έρχονται από τον αγώνα μεταξύ Σφίντουλ Γκεόργκε και Μούρα με ποντάρισμα στα τέρματα και αυτόν ανάμεσα σε Πανεβέζις-Μιλσάμι.

Μια ημέρα που προσφέρεται για προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ είναι η σημερινή Πέμπτη (07/07). Το Betarades.gr έψαξε μια δυνατή δυάδα για να σας στείλει στο ταμείο. Οι προτάσεις έρχονται από τον αγώνα στη Μολδαβία μεταξύ Σφίντουλ Γκεόργκε και Μούρα με ποντάρισμα στα τέρματα, καθώς και αυτόν στη Λιθουανία ανάμεσα σε Πανεβέζις και Μιλσάμι. Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες αναλυτικά πιο κάτω.

Στις 20:00, η Σφίντουλ Γκεόργκε φιλοξενεί τη Μούρα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Για τρίτη σερί χρονιά έχει παρουσία στην Ευρώπη η γηπεδούχος. Την περσινή σεζόν πήρε μέρος στην ίδια διοργάνωση και αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό από την Παρτιζάν Τιράνων, με δύο ήττες και συνολικό σκορ 8-4. Αναδείχτηκε τέταρτη πέρσι στην Α' Μολδαβίας και πήρε το εισιτήριο για να φτάσει ως εδώ. Έρχεται από βαριά φιλική ήττα κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου με 6-0.

Τέσσερις συμμετοχές στην Ευρώπη και μάλιστα διαδοχικές μετράει η Μούρα. Η καλύτερη πορεία της ήταν η περσινή, αρχίζοντας από τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και καταλήγοντας στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Τερμάτισε στην τέταρτη θέση την προηγούμενη σεζόν στην Α' Σλοβενίας. Τελευταία νίκησε τη Φλοριντστντόρφερ σε φιλικό ματς με 4-2. Τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η φιλοξενούμενη και δεν περιμένουμε να δυσκολευτεί. Στοιχηματική αξία, ωστόσο, υπάρχει στα γκολ, με το σκορ να αναμένεται υψηλό. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.93.

Μια ώρα νωρίτερα, στις 19:00, η Πανεβέζις υποδέχεται τη Μιλσάμι για την ίδια διοργάνωση.

Την τέταρτη θέση πήρε πέρσι στο πρωτάθλημα Α' Λιθουανίας η Πανεβέζις και εξασφάλισε συμμετοχή στα προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ. Πέρσι έφτασε ως τον δεύτερο προκριματικό και αποκλείστηκε με δύο ήττες από τη Βοϊβοντίνα, αμφότερες με 1-0. Έκανε την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα της χώρας της πιο πρόσφατα με το 2-1 εκτός έδρας επί της Μπάνγκα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παίρνει μέρος στο Κόνφερενς Λιγκ η Μιλσάμι, μετά την 3η θέση που πήρε στο περσινό πρωτάθλημα Α' Μολδαβίας. Τέθηκε εκτός από τη διοργάνωση πέρσι στον δεύτερο προκριματικό από την Έλφσμποργκ με 9-0 σκορ στο σύνολο. Δίνει την πρώτη της επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για τη σεζόν, μπορεί να τα καταφέρει να μη χάσει ή και να κερδίσει ακόμη απέναντι σε μια πιο κουρασμένη και ασταθή Πανεβέζις. Θα κρατήσουμε το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!