Skip to main content

Betarades: Ανοίγει το σκορ στο Villa Park, με κάλυψη η Ναντ

Δείτε τις σημερινές προτάσεις αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Στοιχήματος για τα παιχνίδια της ημέρας στο Betarades.gr.

Αμείωτη παραμένει η δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι οπαπ, με αμέτρητα παιχνίδια και ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον. To Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις πιο δυνατές από τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος, που έρχονται από Πρέμιερ Λιγκ και Ligue 1 Γαλλίας, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω και ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες.

Πήρε καλό βαθμό στο εντός έδρας ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, πάλεψε μέχρι το φινάλε, στο δεύτερο μέρος έβαλε δύσκολα στον πολύ ποιοτικό αντίπαλο, ωστόσο η Άστον Βίλα ηττήθηκε με 2-1. Επιστροφή στις ήττες έπειτα από δύο σερί νίκες με Μπράιτον (2-0 εντός) και Κρίσταλ Πάλας (1-2 εκτός), είχαν προηγηθεί πέντε διαδοχικές ήττες στην εποχή του κόουτς Σμιθ. Έμεινε στους 16 πόντους η Άστον Βίλα και πλέον είναι στο +6 απ’ την τελική τριάδα της βαθμολογίας, στο 2-1-3 το ρεκόρ της στα τελευταία έξι εντός έδρας ματς για την Πρέμιερ Λιγκ, σκόραρε σ’ όλα, ωστόσο ανασταλτικά είχε αρκετά θέματα.

Από την άλλη η Λέστερ δεν πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη με την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Σαουθάμπτον, καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα της αναμέτρησης. Επιστροφή στις απώλειες μετά τις δύο σερί νίκες με Λέγκια Βαρσοβίας (3-1) για το Γιουρόπα Λιγκ και το 4-2 επί της Γουότφορντ, έχει ρεκόρ 1-2-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι έρχεται από 14 διαδοχικά G/G σε εκτός έδρας ματς της Πρέμιερ Λιγκ, με επιμέρους σκορ σ’ αυτή τη σειρά αγώνων 22-23. Δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά, σκοράρουν και δέχονται γκολ, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι από τη Ligue 1 Γαλλίας και το Λοριάν - Ναντ. Αποτελεί μακράν την πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας το τελευταίο δίμηνο η Λοριάν, αφού αγνοεί την νίκη στα εννιά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με ρεκόρ 0-3-6. Ηττήθηκε με 2-0 από την Τρουά την προηγούμενη αγωνιστική, κατρακυλά διαρκώς στην βαθμολογία, ενδεικτικό το ότι πλέον βρίσκεται μόλις στο +3 από τις ουραγούς Μετς και Σεντ Ετιέν. Από την άλλη η Ναντ έβγαλε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πλέον κοιτά μόνο πώς μπορεί να μαζέψει βαθμούς που θα της επιτρέψουν να κοιτάξει ψηλότερα στην βαθμολογία. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από τη Μαρσέιγ, είναι ασφαλής για την ώρα, αγνοεί την νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ενώ εκτός έδρας έχει να κερδίσει από τις 19/9! Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και έχουν το προβάδισμα στο σημερινό παιχνίδι, θα επιλέξουμε το 2(DNB) σε απόδοση 1.90.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Στοιχήματος για τα παιχνίδια της ημέρας στο Betarades.gr!