Skip to main content

Betarades: Ανοίγουν τα ματς της Φορτούνα, κόκκινο το ντέρμπι στο ΣΕΦ!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά Κύπελλα και στη Euroleague

Ενδιαφέρον το σημερινό (03/03) πρόγραμμα, με την αγωνιστική δράση στα εγχώρια Κύπελλα και την Euroleague να ξεχωρίζει και το Betarades.gr να έχει επιλέξει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας στοιχηματικές προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην betrebels. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανοίγει το παιχνίδι στο Φέλκλινγκεν!

Στις 19:30, η Σααρμπρίκεν υποδέχεται τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Πρόκειται για μονό νοκ άουτ παιχνίδι, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η Σααρμπρίκεν αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του θεσμού, αφού κατάφερε να φτάσει τόσο μακριά, παρότι αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Γερμανίας! Εκεί είναι πρωτοπόρος στον όμιλό της και με διαφορά 6 πόντων από τους διώκτες της. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Καρλσρούη στα πέναλτι μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας και στα τέλη Οκτώβρη πέταξε εκτός θεσμού την Κολωνία (3-2)!

Η Φορτούνα είναι 16η στην Bundesliga και προέρχεται από την απογοητευτική ισοπαλία με τη Χέρτα. Την Παρασκευή προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο των Βερολινέζων, αλλά στην επανάληψη ισοφαρίστηκε και μάλιστα θα έπρεπε να χάσει με βάση τις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου, επικράτησε στην έδρα της Καϊζερσλάουτερν με 2-5.

Η Σααρμπρίκεν θα παίξει με άγνοια κινδύνου και μπορεί να βρει κενά στην προβληματική άμυνα της Φορτούνα. Οι φιλοξενούμενοι προφανώς είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, αλλά το παιχνίδι αναμένεται ανοιχτό και με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Επομένως, επιλογή μας είναι το Over 2.5, σε απόδοση 1.80.

Φορμαρισμένη η Φλίτγουντ!

Στις 21:45, στο Portman Road, η Ίπσουιτς φιλοξενεί την Φλίτγουντ , σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη League One.

Η Ίπσουιτς κατατάσσεται 9η με συγκομιδή 52 πόντων (14-10-10) και τέρματα 46-34, στο -5 από τα playoffs ανόδου και στο -10 από την απευθείας άνοδο. Σε κακό "φεγγάρι" οι γηπεδούχοι, αφού μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες από τις 28 Ιανουαρίου και μετά. Το Σάββατο ηττήθηκαν στην έδρα της Μπλάκπουλ με πικρό τρόπο. Το καθοριστικό τέρμα για το 2-1 ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η Φλίτγουντ  βρίσκεται μία θέση πιο πάνω με τρεις πόντους περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο, εβρισκόμενη σε τρομερή φόρμα! Αήττητη από τις 11 Ιανουαρίου, πριν την τελευταία ισοπαλία στην έδρα της 5ης Σάντερλαντ, έτρεχε νικηφόρο σερί 5 αγώνων! Πολύ καλή και στο Stadium of Light, ισοφαρίστηκε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Σε αντίθετο μομέντουμ οι δύο ομάδες, η Φλίτγουντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αξίζει το ποντάρισμά μας απόψε, στο 2 DNB σε απόδοση 2.20. Σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

"Κόκκινο" το ντέρμπι!

Στις 21:00, στο ΣΕΦ διεξάγεται το ντέρμπι των "αιωνίων" για την 27η αγωνιστική της Euroleague!

Ο Ολυμπιακός έχασε οριακά στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι (71-70) και απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για μία υπέρβαση που θα τον έβαζε για τα καλά στο παιχνίδι της 8αδας. Πλέον, με ρεκόρ 11-15, βρίσκεται μία νίκη πίσω από τις Κίμκι, Βαλένθια και Φενέρμπαχτσε.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο σερί ήττες από τα χέρια των Ισπανών "αιωνίων". Μετά το 81-92 από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, ηττήθηκε σχετικά εύκολα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ (96-78). Πλέον ο στόχος του είναι να υπερασπιστεί την 6η θέση. Με ρεκόρ 14-12, έχει απόσταση δύο νικών από τους διώκτες του και δεν μπορεί να κοιτάξει πιο πάνω, αφού η ΤΣΣΚΑ προπορεύεται με τρεις νίκες παραπάνω.

Η χρονική συγκυρία δείχνει να ευνοεί τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα στην άμυνα και η έδρα αναμένεται να παίξει το ρόλο της. Επιλογή μας η νίκη του Ολυμπιακού, σε απόδοση 1.77.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.