Skip to main content

Betarades: Με τη φόρμα της Γρανάδα, τον πρώτο λόγο η Ζενίτ

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Τραβούν τα βλέμματα οι αγώνες στο κουπόνι της Πέμπτης (20/01), με αρκετά παιχνίδια για εμπορικές διοργανώσεις ανά την Ευρώπη. Επιλογή με αξία έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr σήμερα, που έρχεται από το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ανώτερης κατηγορίας της Ισπανίας και το ματς μεταξύ Χετάφε και Γρανάδα. Ακόμη, προκύπτει δυνατή πρόταση από την Ευρωλίγκα και το Ζενίτ - Μονακό. Θα βρείτε τα συγκεκριμένα παιχνίδια, όπως και όλα της ημέρας, με ευρεία γκάμα αγορών στη fonbet greece. Ακολουθούν οι αναλύσεις μας για τις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στις 20:00, η Χετάφε φιλοξενεί τη Γρανάδα για την 21 αγωνιστική της Λα Λίγκα.

Δεν κατάφερε να σημειώσει την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα η Χετάφε, καθώς υπέκυψε (1-0) στην ανωτερότητα της Σεβίλλης. Βρίσκεται, πάντως, πάνω (+1) από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, ενώ είναι δυνατή στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Αήττητο σερί εφτά αγώνων τρέχει στο ισπανικό πρωτάθλημα η Γρανάδα, με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Με πιο πρόσφατη αυτή (1-1) στην έδρα της κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Έχει σκοράρει στα εφτά από τα οχτώ τελευταία ματς της στο πρωτάθλημα. Η Γρανάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να φύγει αήττητη και από την έδρα της Χετάφε.Θα προτιμήσουμε το Χ2 σε απόδοση 1.87.

Nωρίτερα, στις 19:00, η Ζενίτ κοντράρεται στην Αγία Πετρούπολη με τη Μονακό στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα.

Φοβερή απόδοση είχε η Ζενίτ στο ντέρμπι του ρωσικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πασκουάλ πήρε τη νίκη με το επιβλητικό 81-68 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σε τρομερή φόρμα είναι στην επίθεση Μπαρόν και Λόιντ. Από την πλευρά της, η Μονακό έρχεται από την πιο αξιοσημείωτη εμφάνισή της για φέτος. Συνέτριψε με 100-75 τη Βιλερμπάν, με τους Μοτεγιούνας, Μπέικον και Τζέιμς να ξεχωρίζουν όσον αφορά τους πόντους (22, 21 και 20 αντίστοιχα). Ωστόσο, μεταξύ των δύο, η Ζενίτ έχει το προβάδισμα λόγω έδρας και ποιότητας. Με τα δεδομένα αυτά, αξίζει το ποντάρισμα στο Ζενίτ -5.5 σε απόδοση 1.90.