Skip to main content

Betarades: Με το κίνητρο των Λιντς και Κάντιθ

Δείτε τις σημερινές προτάσεις του betarades.gr για τα προγνωστικά του ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Σπουδαία παιχνίδια που κρίνουν τον τίτλο, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και την παραμονή περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι της Κυριακής (22/05). Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις προτάσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχονται από τις αναμετρήσεις Μπρέντφορντ - Λιντς και Αλαβές - Κάντιθ, τις οποίες μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην Stoiximan. Πάμε να τις δούμε.

38η Αγωνιστική και τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπρέντφορντ να αγωνίζεται χωρίς βαθμολογικό άγχος και κίνητρο, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Παίζει απελευθερωμένα, έρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Έβερτον (2-3) και Σαουθάμπτον (3-0), ενώ παραμένει αήττητη στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Σε αντίθετη κατάσταση η Λιντς, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και ισοβαθμεί με την Μπέρνλι. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπράιτον, είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες, συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, η νίκη είναι μονόδρομος στο σημερινό παιχνίδι και φυσικά χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπέρνλι για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο και θα τους στηρίξουμε, κρατώντας τη νίκη τους με κάλυψη. 2(DNB) σε απόδοση 2.15.

Και από την Πρέμιερ Λιγκ στη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Αλαβές - Κάντιθ για την 38η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στον πάτο της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι, έχουν αποχαιρετήσει και μαθηματικά την κατηγορία και αγωνίζονται χωρίς βαθμολογικό κίνητρο στο σημερινό παιχνίδι. Δεν τα κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Λεβάντε, από την οποία ηττήθηκαν με 3-1, εντός έδρας βελτιώνονται, καθώς έχουν κερδίσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια τους.

Από την πλευρά της η Κάντιθ παίζει το τελευταίο χαρτί για την παραμονή της, με τη σωτηρία της να μην εξαρτάται μόνο από την ίδια. Πήρε τεράστιο αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, υστερεί σε ισοβαθμία με Μαγιόρκα και Γρανάδα, συνεπώς θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από μία εκ των δύο για να σωθεί. Οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και την παραμονή στην κατηγορία και θα πάμε με το "διπλό" σε απόδοση 1.85.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.