Skip to main content

Betarades: Σε σούπερ φόρμα η Μακάμπι Χάιφα, με το Over στο Μπακού

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στο Champions League και στο Conference League

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τετάρτης (03/08) με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ να ξεχωρίζουν. Το Betarades.gr εντόπισε προτάσεις με αξία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τις αναμετρήσεις Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού και Καραμπάκ - Φερεντσβάρος. Μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά στο Betarades.gr για το πρόγραμμα Eurobasket, τους ομίλους και το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Η Μακάμπι Χάιφα έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και πήρε μια δίκαιη πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Καλοδουλεμένο σύνολο, πίεσε ψηλά και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να αναπτυχθεί σωστά. Πολλά τρεξίματα από τον αμυντικό χαφ Αλί Μοχάμεντ, ποιοτική δημιουργία από τον Σερί, εκτελεστική δεινότητα από τον Πιερό. Δεν έχει ακόμα υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Ισραήλ, ξεκινά στις 20 Αυγούστου.

O Απόλλων Λεμεσού ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρωτάθλημα Κύπρου δεν έχει αρχίσει ακόμα, η σέντρα είναι προγραμματισμένη στα τέλη Αυγούστου. Πριν από αυτό, ο Απόλλωνας έχει να παίξει τελικό Σούπερ Καπ με την Κυπελλούχο της περσινής σεζόν, Ομόνοια. Τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και έμεινε εκεί και στα πλέι οφ τίτλου. Η Μακάμπι εντυπωσίασε κόντρα στον Ολυμπιακό, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, τη στιγμή που ο Απόλλωνας δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του και είναι ερωτηματικό αν θα καταφέρει να περιορίσει τη Μακάμπι. Φαβορί οι γηπεδούχοι στο αποψινό παιχνίδι, θα κρατήσουμε το Μακάμπι -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.05.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι από το Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση Καραμπάκ - Φερεντσβάρος. Αφού προσπέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Λεχ Πόζναν (συνολικό σκορ 5-2), η Καραμπάγκ δυσκολεύτηκε με αντίπαλο την Ζυρίχη και χρειάστηκε να φτάσει στην παράταση για να πανηγυρίσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Αζερμπαϊτζάν επικράτησε με 3-2, μία βδομάδα αργότερα είδε τους Ελβετούς να σκοράρουν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίζοντας τη συνολικά διαφορά γκολ. Την διαφορά έκανε το τρομερό πλασέ του Κουαμπενά στο 98'. Θα πρέπει να γυρίσουμε πέντε χρόνια πίσω για να βρούμε την τελευταία συμμετοχή της Καραμπάγκ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2020 έφτασε και πάλι μέχρι τον 3ο προκριματικό γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα πέναλτι από τη Μόλντε.

Η Φερεντσβάρος δεν πτοήθηκε από την ήττα που γνώρισε στη Βουδαπέστη (2-1), πετώντας στο καναβάτσο την Σλόβαν Μπρατισλάβας την προηγούμενη βδομάδα στο "Tehelné pole". Νωρίτερα οι Ούγγροι προσπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Τομπόλ με συνολικό σκορ 5-1 και πλέον στοχεύουν να φτάσουν, τουλάχιστον, όπου και την περσινή σεζόν: Στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, από τα οποία είχαν γνωρίσει τον αποκλεισμό με αντίπαλο την Γιουνγκ Μπόις. Σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με ευκολία η Καραμπάκ, από την άλλη η Φερεντσβάρος θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και περιμένουμε ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 2.15.