Skip to main content

Bravo 2021: Σε τελική ευθεία οι ψηφοφορίες για ένα βιώσιμο μέλλον

Ο θεσμός Bravo υλοποιείται σε συνεργασία με διεθνείς, ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς για μία βιώσιμη ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Ο θεσμός διαλόγου Bravo 2021, που αναπτύσσεται από το QualityNet Foundation βρίσκεται στη τελική ευθεία του και καλεί το ευρύ κοινό, τους Ενεργούς Πολίτες να ενημερωθούν και να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον.

Δίνει έμφαση στην προώθηση ενός συστηματοποιημένου κοινωνικού διαλόγου, με στόχο τη δημιουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής απόψεων, ενημέρωσης και ανοιχτής διαβούλευσης, καθώς και μιας ευρύτερης κουλτούρας για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Συμπληρώνοντας τα 11 χρόνια από τη θεσμοθέτησή του, ο θεσμός Bravo, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της Βιώσιμης Ανάπτυξης, εξελίσσεται σε τρεις άξονες: το Bravo Sustainability Dialogue & Awards, το BravoGlobalGoals και το Bravo Schools.

Ο θεσμός Bravo υλοποιείται σε συνεργασία με διεθνείς, ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς, αναπτύσσοντας μια συστηματική αποτύπωση της ωρίμανσης και των τάσεων της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο συμμετέχουν περισσότεροι από 160 oργανισμοί με 250 πρωτοβουλίες, 230 σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με 700 συμμετοχές, 350 εκπρόσωποι κοινωνικών εταίρων και περισσότεροι από 45.000 ενεργοί πολίτες.

POST VOTING BRAVO AWARDS

Τα Bravo Sustainability Awards έρχονται για μία ακόμη χρονιά. Το Bravo καλεί τους πολίτες να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες που δημιουργούν ένα βιώσιμο μέλλον, για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.

Link για την ψηφοφορία είναι: https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting



POST VOTING BRAVO SCHOOLS

Η εταιρεία καλεί επίσης τους πολίτες να ψηφίστουν τις προτάσεις που ξεχωρίζουν, για το μέλλον που αξίζει στα παιδιά μας, όπως επισημαίνεται.

Link ψηφοφορίας του bravo schools BRAVO SCHOOLS - Ψηφοφορία (sustainablegreece2020.com)