Skip to main content

Χαλκιά: Άμεσα στο καινούριο κτήριο το Γενικό Λύκειο Κασσάνδρας

Η κ. Χαλκιά συνομίλησε με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου και τους ενημέρωσε ότι «άμεσα θα μεταφερθούν στο καινούριο κτήριο»

Στο Γενικό Λύκειο Κασσάνδρειας παρέστη η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά για να παρακολουθήσει την τελετή αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά.

Η κ. Χαλκιά συνομίλησε με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και τους ενημέρωσε, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «ότι άμεσα, θα μεταφερθούν στο καινούριο κτήριο που κατασκευάστηκε για να στεγάσει το Γενικό Λύκειο της Κασσάνδρειας».

«Τις επόμενες ημέρες όλοι εσείς οι μαθητές του Λυκείου και οι εκπαιδευτικοί, θα μετακινηθείτε στο νέο κτήριο για να περάστε την φετινή και τις επόμενες σχολικές χρονιές, στο νέο σύγχρονο εκπαιδευτήριο που ολοκληρώθηκε παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε εξαιτίας της πανδημίας» τόνισε η δήμαρχος Κασσάνδρας και ζήτησε από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό προκειμένου να παραμείνουν τα σχολεία ανοιχτά και οι μαθητές να ζήσουν μια κανονική σχολική χρονιά χωρίς αποκλεισμούς.

«Το στοίχημα είναι να μην κλείσει κανένα σχολείο στην Κασσάνδρα ούτε για μια μέρα. Γι αυτό χρειάζεται να φροντίζουμε την υγεία μας, τη δική μας και των γύρω μας ώστε να είμαστε προστατευμένοι και ασφαλείς. Ως δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας και δίπλα στους γονείς σας, και να στηρίζουμε το δύσκολο αλλά πολύτιμο έργο σας» ανέφερε η δήμαρχος απευθυνόμενη στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία σε όλη τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Κασσάνδρας.

Στην τελετή του αγιασμού του ΓΕΛ Κασσάνδρας παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας.