Skip to main content

Χαλκιδική: 37χρονη είχε στο σπίτι της ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα (φωτο)

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος προχώρησαν στη σύλληψη μίας 37χρονης Γεωργιανής στο Λάκκωμα της Χαλκιδικής - Τι εντοπίστηκε στην οικία της.

Στη σύλληψη μιας 37χρονης Γεωργιανής στο Λάκκωμα της Χαλκιδικής προχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στελέχη του Λιμενικού Σώματος για παράβαση περί εξαρτησιογόνων ουσιών σε συνδυασμό με το άρθρο 45 του Π.Κ. (συναυτουργία), καθώς και για παράβαση του Ν. 2960/01 ''Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας''.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε η 37χρονη υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, στον προαύλιο χώρο της οικίας της. Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα στην εν λόγω οικία, όπου με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ''ΜΠΟΜΠΕΡ'', εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

-δύο (02) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 27,2γρ.,
-μια (01) χάρτινη συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 0,7γρ.,
-ένα (01) γυάλινο μπουκάλι που περιείχε υγρή μεθαδόνη, μεικτού βάρους 115,8γρ.,
-σαράντα δύο (42) δισκία XANAX,
-δυόμισι (2,5) δισκία TAVOR,
-δύο (02) δισκία PRENORVINE των 8mg,
-σαράντα τρία (43) δισκία PRENORVINE των 2mg,
-είκοσι (20) δισκία LONARID,
-ένα (01) δισκίο LEXOTANIL,
-ένας (01) πλαστικός κόφτης - θρυμματιστής κάνναβης με υπολείμματα κάνναβης,
-μια (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας,
-πέντε (05) συσκευασίες λαθραίου καπνού των 50γρ. έκαστη και
-ένα (01) δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται ότι το σύνολο των ανωτέρω δισκίων βρέθηκαν άνευ συνταγής και τα καπνικά προϊόντα δεν έφεραν την ένσημη ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ έτερος σύνοικος αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.