Skip to main content

Χαλκιδική: 7ος στην Ελλάδα με 15 γαλάζιες σημαίες ο δήμος Αριστοτέλη

Εμείς συνεχίζουμε απτόητοι να εργαζόμαστε για ένα μέλλον με αισιοδοξία κρυστάλλινη, σαν τα νερά των ακτών μας, τόνισε ο δήμαρχος Αριστοτέλη.

Στον δήμο Αριστοτέλη ανήκουν 15 από τις 3.797 βραβευμένες με «γαλάζια σημαία» ακτές του κόσμου και για το 2020.

Σύμφωνα με τον δήμο, το γεγονός αυτό τον κατατάσσει 7ο στην Ελλάδα στον σχετικό πίνακα, επιβεβαιώνει την διαχρονικά εξαιρετική ποιότητα του θαλασσίου μετώπου του και αποτελεί ένα ακόμα επιχείρημα στην «φαρέτρα» της Δημοτικής Αρχής, στην προσπάθεια ανάδειξης του τουρισμού σε πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας τα επόμενα χρόνια.



Ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά:

«Τα δύο νομικά πρόσωπα του δήμου μας, το “Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο” και η “Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων ΑΕ” συνέχισαν και φέτος την επιτυχημένη προσπάθειά τους να αναδεικνύουν το φυσικό κάλλος και την σωστή οργάνωση των παραλιών μας. Έχουμε έτσι 15 “διαμάντια” στο παραθαλάσσιο στέμμα του δήμου Αριστοτέλη, που θα παραμείνει σε σταθερή τροχιά τουριστικής ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια. Σε πείσμα της φετινής κακής παρένθεσης για όλο τον κόσμο, σε πείσμα και όλων όσων ονειρεύονται και διαδίδουν τα χειρότερα για τον ίδιο τους τον τόπο γιατί δεν μπορούν να υπάρχουν χωρίς τον φόβο των άλλων. Εμείς συνεχίζουμε απτόητοι να εργαζόμαστε για ένα μέλλον με αισιοδοξία κρυστάλλινη, σαν τα νερά των ακτών μας!»