Skip to main content

Διακοπές πολυτελείας στη Χαλκιδική - Οι τιμές σε βίλες-στολίδια

Ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές για Κροίσους - Πόσο κοστίζει η διανυκτέρευση σε ονειρεμένες εξοχικές κατοικίες στη Χαλκιδική

Πώς θα αισθανόταν ο Ροβινσώνας Κρούσος αν κατέληγε σε μια μαγευτική παραλία που διέθετε μια απομονωμένη βίλα με όλες τις παροχές, με πισίνα, τζακούζι και ότι μπορεί να συνδυάσει την καλοκαιρινή ανάπαυλα με την...κοινωνική αποστασιοποίηση;

Όπως νιώθουν οι εκατοντάδες τουρίστες που κάθε χρόνο, και δη τα τελευταία χρόνια καταγράφουν αυξανόμενο αριθμό, που επιλέγουν υπερπολυτελείς βίλες και περνούν τις μέρες των διακοπών τους απομονωμένοι, κάνοντας χρήση όλων των υπηρεσιών που τους προσφέρουν εξοχικές κατοικίες, βγαλμένες από...όνειρο. 

Το φετινό καλοκαίρι, με τον κορωνοϊό να ...καραδοκεί φαίνεται πως αυτές οι κατοικίες κερδίζουν έδαφος καθώς προσφέρουν αυτονομία, για ελευθερία κινήσεων, συχνά βρίσκονται δίπλα στο κύμα, η σε απόσταση βολής από αυτό και διαθέτουν υπηρεσίες πεντάστερου ξενοδοχείου.

Βασική προϋπόθεση για όσους τις επιλέξουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αισθανθούν έστω και για λίγες ημέρες ως Κροίσοι.

Η Voria.gr έκανε μια αναζήτησή στην ιστοσελίδα Airbnb για το διάστημα 20 με 30 Ιουλίου και σας παρουσιάζει ενδεικτικά μερικές βίλες στολίδια στη Χαλκιδική.

 

Αναμφίβολα υπάρχουν περιπτώσεις εξοχικών κατοικιών για όλα τα βαλάντια, ανάλογα με τις δυνατότητες και το χρόνο διαμονής που ο κάθε επισκέπτης θα επιλέξει για τις διακοπές του.

Σε μια έκταση 6 στρεμμάτων, σε ένα ακρωτήρι που κάθε σούρουπο ο ήλιος ενώνεται με την θάλασσα φωλιάζει μια υπερπολυτελής βίλα, που διαθέτει σύγχρονη αρχιτεκτονική και αισθητική. Είναι διαμορφωμένη σε δυο επίπεδα, διαθέτει γυμναστήριο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα. Βρίσκεται στη Νικήτη και η τιμή της ανά βραδιά είναι στα 5.288 ευρώ.

 

Μέσα σε έναν τεράστιο καταπράσινο κήπο βρίσκεται βίλα που διαθέτει πισίνα και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 14 άτομα. Η κατοικία είναι κατασκευασμένη από πέτρα και ξύλο και οι επισκέπτες της θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από τρεις τύπους πρωινού και να μην χάσουν την αγαπημένη τους συνήθεια, αν, βέβαια, είναι μεταξύ αυτών, η θέαση στο Netflix. Η βίλα βρίσκεται στην περιοχή Σάνη και η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι στα 2.111 ευρώ.

 

Στη Χανιώτη βρίσκεται βίλα που μπορεί να φιλοξενήσει 8 άτομα. Η βίλα, σύμφωνα με την καταχώρηση απέχει 150 μέτρα από τη θάλασσα. Είναι διαμορφωμένη σε τρία επίπεδα, με σύγχρονη αισθητική και διαθέτει ευρύχωρη πισίνα και γυμναστήριο. Η τιμή ανά διανυκτερευση είναι στα 1.541 ευρώ.

 

Δεκαέξι άτομα μπορεί να φιλοξενήσει αμφιθεατρική βίλα στη Νικήτη που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα ενώ διαθέτει και πισίνα, για όσους δεν επιθυμούν να ξεμακρύνουν από τον επίγειο παράδεισο τους. Η τιμή της ανά βραδιά τοποθετείται στα 1.657 ευρώ.

Έως 7 άτομα μπορεί να φιλοξενήσει βίλα «ζωσμένη» από πισίνες στην περιοχή Σάνη. Αποτελεί ένα υπερσύγχρονο εξοχικό, σχεδιασμένο με λιτές, μοντέρνες γραμμές. Διαθέτει πισίνα, τζακούζι αλλά και ... τραμπολίνο. Η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι στα 700 ευρώ.

Πισίνα ενηλίκων, παιδική πισίνα και υδρομασάζ καθώς και όλες τις σύγχρονες ανέσεις διαθέτει βίλα στο Πευκοχώρι. Διαμορφωμένη με τεράστια παράθυρα και πέτρα εξωτερικά, διαθέτει μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 επισκέπτες και η τιμή της ανά βραδιά αγγίζει τα 715 ευρώ.

 

Για όσους έχουν περισσότερο κλασικό γούστο μια deluxe βίλα, τεσσάρων δωματίων, στο Πευκοχώρι, ίσως μπορεί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή. Η βίλα διαθέτει πισίνα και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι οκτώ άτομα. Η τιμή της ανά βραδιά είναι στα 852 ευρώ.

Χτισμένη σε ύψωμα, με θέα στο Αιγαίο και πισίνα που μοιάζει να αγκαλιάζει τη θάλασσα είναι εξοχική κατοικία στην Κρυοπηγή. Μπορεί μα φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα ενώ διαθέτει και BBQ. Η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι στα 395 ευρώ.

Απεριόριστη θέα στη θάλασσα και πισίνα, με διάθεση αποικιακού χαρακτήρα, διαθέτει βίλα στο Πολύχρονο. Η κατοικία μπορεί να υποδεχτεί μέχρι 3 επισκέπτες ενώ η τιμή της για κάθε βραδιά είναι στα  295 ευρώ.