Skip to main content

Χαλκιδική: Δίμηνο λουκέτο σε κέντρο διασκέδασης λόγω παραβίασης των μέτρων

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την τρίτη φορά που διαπιστώθηκε παράβαση στο εν λόγω κατάστημα και για αυτό επιβλήθηκε τόσο βαριά ποινή.

Βαριά ήταν η καμπάνα σε κέντρο διασκέδασης σε περιοχή της Χαλκιδικής για παράβαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί προχώρησαν στην επιβολή 60ήμερης αναστολής λειτουργίας στο κατάστημα για εξυπηρέτηση ορθίων πελατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την τρίτη φορά που διαπιστώθηκε παράβαση και για αυτό επιβλήθηκε τόσο βαριά ποινή.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα πρόστιμα, στις Σέρρες συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ τους επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και επιβολή επταήμερης αναστολής λειτουργίας  για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών

2.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε σε καφέ- μπαρ εστιατόριο στην Πέλλα, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση 4 πελατών, στον εσωτερικό χώρο, χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και από 300 ευρώ πρόστιμο, στους 4 πελάτες.

Στην Ημαθία επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ, σε αναψυκτήριο, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για μη τοποθέτηση αντισηπτικών στα τραπέζια.

Τέλος βεβαιώθηκαν 12 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενους και πελάτες, σε καταστήματα.